Ads Top

Survivor Spoiler 20/7: Έκλεισαν! Οι «3» πρώτοι παίκτες που υπογράφουν για το Survivor All Star!


Ποιοι είναι οι τρεις παίκτες που βρίσκονται μια ανάσα από το να υπογράψουν για το Survivor All Star - Δείτε ποιοι επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο
Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Survivor All Star από την παραγωγή του παιχνιδιού. Τρεις παίκτες είναι πολύ κοντά στο να πουν το «ναι».




Το Survivor All Star έχει πλέον συγκεκριμένες αμοιβές για κάθε παίκτη που θα λάβει μέρος στο All Star. Με άλλα λόγια, η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει ένα συγκεκριμένο ερώτημα να θέσεις στις διαπραγματεύσεις με τον όποιο υποψήφιο παίκτη. «Θα ήθελες να μπεις στο Survivor ή όχι;», τόσο απλά…

Τα σενάρια για τους παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι δίνουν και παίρνουν. Έντονη φημολογία υπάρχει για όσους έχουν κάνει ήδη ραντεβού, για άλλους που δηλώνουν πως θα ήθελαν να συμμετέχουν και πάει λέγοντας. Το ερώτημα είναι τι μέλλει γενέσθαι στην πραγματικότητα. Ποιοι είναι οι παίκτες που θα φέρουν περισσότερη τηλεθέαση;



Πολλοί είναι οι συνάδελφοι που ρωτούν και μαθαίνουν πράγματα και ο καθένας έχει τις δικές του πηγές. Με άλλα λόγια, δεν είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω, ή να διαψεύσω τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ρωτάω, μαθαίνω και σας ενημερώνω για τις εξελίξεις τις οποίες μπορώ να μεταφέρω με σιγουριά.


Survivor spoiler 20/7: Τρεις είναι σχεδόν έτοιμοι



Κάθε εβδομάδα που θα μένει ένας παίκτης μέσα στο Survivor θα έχει λαμβάνειν 5.000 ευρώ. Αυτό αποφάσισε η παραγωγή και έχει ενδιαφέρον το ότι το άφησε να διαρρεύσει. Διότι, είναι σαφές πως ήθελε να ακουστεί προς τα έξω, προς όλους τους επίδοξους συμμετέχοντες. Τον λόγο, πέρα από ένα ισορροπημένο οικονομικά μπάτζετ, σας τον αναλύσαμε στην ανάρτηση της Κυριακής (17/7).



Παρακάτω θα δείτε το ρεπορτάζ που έχει κυκλοφορήσει για τους παίκτες που ξεκίνησαν τα ραντεβού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τρεις παίκτες έχουν αποδεχτεί πλήρως τις συνθήκες και τα δεδομένα του Survivor All Star και απλώς περιμένουν την τελική ειδοποίηση για να υπογράψουν.

Ο Τριαντάφυλλος που δήλωσε πως θέλει να πάει για να αποδείξει την αξία του είναι ένας από αυτούς. Ο Ντάφυ έκανε τις συζητήσεις του και είναι έτοιμος για να πάει εκ νέου στον Άγιο Δομίνικο. Το άλλο όνομα είναι αυτό του Κώστα Παπαδόπουλου! Ο ζαχαροπλάστης έχει αφήσει το στίγμα του στο παιχνίδι, είναι ένας παίκτης που γνωρίζει η παραγωγή πως δεν θα θέλει να αποχωρήσει με τίποτε και τα έχει βρει σε όλα! Ο τρίτος παίκτης είναι η Έλενα Κρεμλίδου! Η Μαριπόζα είχε αποχωρήσει οικειοθελώς πέρυσι, αλλά είναι έτοιμη να το ζήσει ξανά!

Τρεις χαρακτήρες δηλαδή, από το προηγούμενο Survivor…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.