Ads Top

Survivor Spoiler 17/7: Αποκάλυψη από Σοφιάννα και Έλενα Κρεμλίδου για τις ομάδες του Survivor All Star - «Οι παίκτες θα χωριστούν σε...»


Η πρώτη αποκάλυψη για τις ομάδες του Survivor All Star - Τι αποκάλυψαν η Σοφιάννα και η Έλενα Κρεμλίδου, οι πρώτες πληροφορίες που γνωρίζουν
Οι δύο πρώην παίκτριες μετέφεραν τις πληροφορίες για το πλάνο του Ατζούν για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο ίδιος ο Τούρκος στους παίκτες που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο.




Καλεσμένη στην εκπομπή της Έλενας Κρεμλίδου στο youtube βρέθηκε προ ημερών η Σοφιάννα Αβραμάκη και οι δύο κοπέλες μίλησαν για την εμπειρία τους στο Survivor, ενώ απάντησαν και σε διάφορες ερωτήσεις του κοινού.



Η Σοφιάννα μάλιστα έκανε και μία αποκάλυψη για όσα θα δούμε στον επόμενο κύκλο, καθώς ανέφερε πως έχει μάθει από όσα συζητούνται μεταξύ υποψήφιων παικτών και παραγωγής, πώς θα χωριστούν οι δύο ομάδες.



Εάν λοιπόν έχουμε μόνο παλιούς παίκτες και όχι μία ανάμειξη με καινούριους όπως έχει κυκλοφορήσει τελευταία, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ενημερώσει ότι θα μπουν στις ίδιες ομάδες που ήταν πριν αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο. Δηλαδή ένας κόκκινος θα παραμείνει κόκκινος και όποιος ήταν μπλε, θα εμφανιστεί ξανά με μπλε μπαντάνα.



Δείτε το βίντεο μετά το 15.00:

  Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.