Ads Top

Survivor Spoiler 17/7: Οι παίκτες που επιστρέφουν στο All Star και οι μισθοί που διεκδικούν


Ποιοι αγαπημένοι παίκτες επιστρέφουν, ποιοι έχουν κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις - Τα ποσά που δίνει ο Ατζούν στον καθένα, οι πρώτες διαρροές





Τρεις μέρες γινόντουσαν ραντεβού στην Acun Media για να αποφασίσουν τελικά αν θα γίνει την επόμενη σεζόν το πολυαναμενόμενο Survivor All Star και ποια «αστέρια» από τις προηγούμενες σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης θα καλεστούν για να στελεχώσουν τις ομάδες του All Star στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ στον Άγιο Δομίνικο.



Ο κόσμος φαίνεται ότι θέλει πολύ μία all star έκδοση του ριάλιτι και η προεργασία για τον Τούρκο παραγωγό έχει ξεκινήσει πριν το τέλος της πέμπτης σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες. 

Σημαντικά είναι όμως τα ονόματα που έχουν ως τώρα προσεγγιστεί από την παραγωγή για να συμμετέχουν στο All Star Survivor. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Γιώργος Κόρομι, ο Τριαντάφυλλος, o Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, o Γιώργος Πηλίδης, η Καρολίνα Καλύβα, o Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης Παππάς συζήτησαν για το All Star Survivor.

Tα ποσά που ακούγονται ως αμοιβές δεν είναι καθόλου μικρά, ειδικά σε μία τέτοια έκδοση του παιχνιδιού με βετεράνους σταρ του. Οι παίκτες που θα πάνε στο All star θα παίρνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή 20.000 τον μήνα για όσους μακροημερεύσουν στο ριάλιτι.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.