Ads Top

Survivor Αποχώρηση Spoiler 1/7: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Κυριακή


Έκπληξη! Δείτε τι αναφέρει η πρώτη διαρροή, ποιον επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να αποχωρήσει από το Survivor.. 
Survivor spoiler 3/7 αποχώρηση: Το Survivor έχει την τελευταία του αποχώρηση την ερχόμενη Κυριακή. 




Λέτε να ήταν το αποτέλεσμα αυτής αναμενόμενο; Ποτέ. Δύο υποψήφιοι, ένα το φαβορί αποχώρησης, αλλά πάλι τα προγνωστικά έπεσαν έξω στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ποιος αποχωρεί τελικά;

Οι ψηφοφορίες ανάμεσα σε δύο παίκτες είναι πάντα δύσκολο να προβλεφθούν. Διότι, αυτές είναι οι μόνες ψηφοφορίες που μπαίνει άμεσα και το στοιχείο των haters στο παιχνίδι. Με άλλα λόγια, δεν είναι μόνο η προτίμηση όσων θέλουν έναν παίκτη να παραμείνει. Στο παιχνίδι μπαίνουν και άλλα πράγματα. Όλοι όσοι θέλουν να μη συνεχίσουν να βλέπουν έναν παίκτη, για παράδειγμα. Οι ψήφοι είναι συγκεκριμένοι. Θες ή δεν το δες. Οι προτιμήσεις σπάνε πιο εύκολα.



Στην πράξη αποδείχθηκε πως υπήρξε ένας παίκτης που είχε μερικούς haters παραπάνω. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως ο παίκτης που παρέμεινε στο παιχνίδι δεν είχε και το κοινό που τον ψήφισε. Δεν υπάρχει λόγος να αδικούμε κανέναν, Ούτε την Σταυρούλα Χρυσαειδή, ούτε τον Στάθη Σχίζα.

Survivor spoiler 3/7 αποχώρηση


Η μάχη ήταν σκληρή ανάμεσα στους δύο φίλους, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί την Κυριακή από τον Άγιο Δομίνικο. Ο Στάθης Σχίζας είναι αυτός που θέλησε το κοινό να τον δει και στη φάση των ημιτελικών.



Ο κόσμος έχει το δικό του κριτήριο. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ποιος ήταν ο λόγος της επιλογής. Ο Στάθης ήταν πιο συμπαθής, κράτησε ένα πιο χαμηλό προφίλ. Η Σταυρούλα σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε πως δεν ήταν μία παίκτρια που δεν άφησε το στίγμα της στο παιχνίδι. Διότι, η αθλήτρια του στίβου ήταν από τις πιο δυνατές παίκτριες. Χωρίς καμία αμφιβολία.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.