Ads Top

Survivor - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η ηλικία, τα μοναχικά γενέθλια και η έκπληξη από τον Σάκη Κατσούλη (pic)


Μοναχικά γενέθλια για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία βρίσκεται ακόμη σε καραντίνα - Πόσο χρονών έγινε, δείτε τι έκπληξη της ετοίμασε ο Σάκης Κατσούλης
Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα στην καραντίνα αφού πριν μερικές ημέρες είχε αποκαλύψει πως νοσεί από κορονοϊό.




Μπορεί όπως η ίδια έγραψε να ήταν μοναχικά ωστόσο ο σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης της έκανε έκπληξη με μια υπέροχη τούρτα με την ίδια να συγκινείται!

«Happy Birthday to me. Φέτος τα γενέθλιά μου δυστυχώς θα είναι πολύ διαφορετικά από άλλες χρονιές… η έκπληξη όμως έγινε, απλά στο σπίτι λόγω Covid. Καθόλου άσχημα. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου σε όλα… και κάνεις την κάθε στιγμή ξεχωριστή. Σ’ αγαπώ» έγραψε στα instastories η πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία έγινε 27 ετών!





Η Μαριάλενα μάλιστα τις πρώτες ημέρες της νόσησης είχε αποκαλύψει πως δεν το περνά ελαφριά ενώ η ίδια εξομολογήθηκε πως ο covid την ταλαιπωρεί ακόμη με έντονους πόνους στο στομάχι.

«Πολύ θα ήθελα να είμαι και εγώ σε μια παραλία, αλλά είμαι σπίτι με air condition. Γιατί ενώ πιστεύω ότι έχει περάσει ο Covid, πρέπει να μου έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα στο στομάχι. Μάλλον από τα φάρμακα. Εκτός αν ο Covid χτυπάει και στο στομάχι. Και εδώ και τρεις μέρες έχω ένα συνεχόμενο πόνο που δε μπορώ να ηρεμήσω. Ο Ιούλιος δε με πάει τόσο καλά», ανέφερε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor.



Και πρόσθεσε:«Ήδη μου έχετε στείλει μηνύματα πάρα πολλά πως υπάρχει ως σύμπτωμα αυτό. Δηλαδή εκεί που νομίζεις ότι τελειώνει ο Covid, τελικά δεν τελειώνει, έχει και άλλο. Νόμιζα πως ήταν σύμπτωση ο πόνος στο στομάχι. Ότι κάτι με πείραξε, αλλά τελικά έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετοί από εσάς. Ελπίζω να περάσει σύντομα, γιατί ο πόνος στο στομάχι είναι ό,τι πιο ανυπόφορο. Θα συμβουλευτώ και τον γιατρό μου και ελπίζω να περάσει».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.