Ads Top

Άλλος άνθρωπος ο Στάθης Σχίζας: Το νέο λουκ Σχίζα μετά το Survivor (pic)


Ανανεωμένος και...αλλαγμένος ο Στάθης Σχίζας στο πλευρό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου - Δείτε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του
Νικητής του Survivor 5 αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος διανύει την πιο όμορφη περίοδό του, μιας και έχει στο πλευρό του την γυναίκα της ζωής του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, (με το ζευγάρι να είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα) ενώ έχει ζήσει και μια απίστευτη εμπειρία από το παιχνίδι.




Ο ίδιος έχει επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητά του, στην κόρη του και στους φίλους του αλλά φυσικά και στα social media, όπου σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την ζωή του.

Ο Στάθης λοιπόν αποφάσισε μετά από αρκετούς μήνες να κουρευτεί και να ξυριστεί, ανανεώνοντας έτσι την εικόνα του. Ο ίδιος δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το αποτέλεσμα.




Η νέα εικόνα του Στάθη Σχίζα μετά το Survivor 5


Η πρώτη ανάρτηση του μετά τη νίκη του


Ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 και από τότε που επέστρεψε στο σπίτι του στην Ελλάδα, η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δεν ξεκολλάει από την αγκαλιά του. Παρόλα αυτά, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να προχωρήσει στην πρώτη του ανάρτηση μετά από τον τελικό του παιχνιδιού.

Έτσι, λοιπόν, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες του, κρατώντας το έπαθλο στα χέρια του, και έγραψε λίγα λόγια για τον τρόπο που βίωσε όλη αυτή την εμπειρία, ενώ δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τον κόσμο που με την ψήφο του, όχι μόνο τον κράτησε, αλλά του χάρισε και 100.000 ευρώ.



Ψάχνοντας στο προφίλ του, μάλιστα, συγκρίναμε τις προηγούμενες φωτογραφίες του με αυτή που δημοσίευσε για να δούμε πόσο έχει αλλάξει ύστερα από τόσους μήνες και πραγματικά μείναμε άναυδοι.

«6/7/2022 Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του …

Μια ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Έφτασα στον τελικό και τα κατάφερα. Αυτό το έπαθλο κρύβει μέσα του πολλές δυσκολίες, προσπάθειες, πείνα και κακουχίες.. Αλλά δεν θα έφτανα ως εδώ χωρίς εσάς…

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλη την υποστήριξη όλον αυτόν τον καιρό και πάνω απ' όλα την βραδιά του τελικού που σας είχα ζωντανά δίπλα μου να με στηρίζετε … Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους, γιατί για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό έπαθλο..

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα της παραγωγής που δούλευαν σκληρά πίσω απ' τις κάμερες , στους φίλους μου που πίστεψαν σ εμένα και στον @soiledis11 που φτάσαμε μαζί στο τέλος!», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.