Ads Top

Survivor - Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντάνος παίρνει για πρώτη φορά θέση για το All Star - «Ποιο All Star; Εγώ δεν είμαι για...»


Για πρώτη φορα ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει για την συμμετοχή του στο All Star Survivor - ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO - ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ!

Μίλησε έξω από τα δόντια και τα αποκάλυψε όλα!




Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με το αν θα συμμετάσχει στο νέο All Star Survivor, το οποίο εικάζεται πως θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, και έτσι το μεσημέρι της Κυριακής 17/7, ο νικητής του πρώτου Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο «Όλα Γκουντ» κλείνοντας και ξεκαθαρίζοντας το θέμα.


Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για το All Star Survivor



«Διαβάζω διάφορα, δεν έχω καμία εικόνα γιατί δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Μου λένε οι φίλοι μου για λεφτά, πολλά λεφτά, πότε φεύγω. Δεν έχω ιδέα. Εγώ κάνω αυτό και είμαι και πάρα πολύ καλά», είπε δείχνοντας το σκάφος του στη Σκιάθο. 




«Το βλέπω λίγο δύσκολο», είπε για το αν θα του γινόταν πρόταση. 

«Δεν είναι μόνο οι δουλειές είναι και ο “Φύλακας Άγγελος”, οι δικοί μου άνθρωποι».



«Ποιο All Star; Μπορεί να είναι ένα ριάλιτι που να μην χρειάζεται να είμαι εγώ. Έχει διαφοροποιηθεί τόσο πολύ που να μην μπορώ να το κάνω. Επειδή έχω μια ενημέρωση ότι κάποιοι έκαναν επαφές, δεν είναι ακριβώς all star αλλά οι πιο δημοφιλείς κατά κάποιον τρόπο παίκτες. Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι, ξεκάθαρα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.