Ads Top

Survivor Διαρροή 22/7: Ανατροπή! Ο Acun κάνει σκέψεις για αλλαγή στο Survivor All Star


Τι αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα - Ποια είναι η σκέψη του Acun για να απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης - Πώς θα ονομαστεί ο νέος κύκλος του Survivor
Η παραγωγή του Survivor κάνει κάθε μέρα και περισσότερα σενάρια για την επόμενη εκδοχή του παιχνιδιού.




Ο Ατζούν μίλησε έξυπνα στον τελικό. Θα σας προφέρουμε ένα διαφορετικό Survivor. Δεν χρησιμοποίησε τη λέξη All Star, για να είναι καλυμμένος. Η επόμενη εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα είναι special. Αυτό που δεν ξέρουμε αν θα είναι All Star όμως, ή Celebrities!

Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς. Δεν είναι θέμα Survivor spoiler. Είναι θέμα κοινής λογικής. Το Survivor για να είναι πραγματικό Survivor All Star πρέπει να έχει κάποιους δυνατούς αγωνιστικά παίκτες. Κάποιους νικητές. Η συμφωνία με τον Ντάνο ήταν όλα τα λεφτά, για παράδειγμα. Διότι, αν έμπαινε ο νικητής του πρώτου Survivor όλα θα ήταν διαφορετικά. Πλέον, αυτό δεν είναι πολύ απλό.



Με εξαίρεση τον Γιώργο Αγγελόπουλο που απομακρύνεται μετά το όριο στις αμοιβές, δεν ακούγεται κι άλλοι νικητές. Η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης. Ο Σάκης Κατσούλης είναι μέσα στα ζευγάρια που αποτελούν να φαβορί για να μπουν. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Διότι, δυνατοί παίκτες είναι κι άλλοι που δεν νίκησαν. Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Μάριος Πρίαμος, η Δήμητρα Βαμβακούση. Η παραγωγή του Survivor όμως στρέφεται σε άλλες λύσεις.


Survivor spoiler 22/7: Περισσότερο ένα Survivor Celebrities



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του έριξε τη βόμβα: «Περισσότερο θα μοιάζει με ένα Survivor που θα έχει μέσα τους πιο δημοφιλείς παίκτες». Με άλλα λόγια, όχι απαραίτητα τους καλύτερους παίκτες, αλλά τους πιο δημοφιλείς. Αυτούς που μπορεί να μην είναι και οι καλύτεροι παίκτες στους στίβους μάχης, αλλά να κάνουν γκελ στον κόσμο.



Αυτό είναι κάτι ολοφάνερο από τους τρεις παίκτες που είναι κοντά στο να υπογράψουν. Διότι, ουδείς ήταν αρκετά δυνατός στα αγωνίσματα. Κάθε άλλο. Με αυτή τη λογική θα μπει μέσα ο Τριαντάφυλλος και με αυτή τη λογική γίνονται κάποια ραντεβού το τελευταίο διάστημα. Με άλλα λόγια, μοιάζει αρκετά πιθανό να δούμε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στους συμμετέχοντες. Κρατήστε το αυτό (και το όνομα) για τη συνέχεια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.