Ads Top

Survivor - Μαριάνθη Κάσδαγλη: Συγκλονίζει το μήνυμα Μαριάνθης 1 χρόνο μετά από την περιπέτεια της - «Σαν σήμερα μου έκλεψαν...»


Η συγκλονιστική αποκάλυψη της πρώην Survivor, Μαριάνθης Κάσδαγλη - Τι είχε συμβεί, το μήνυμα που στέλνει σήμερα 1 χρόνο μετά από το δυσάρεστο γεγονός
Την εντυπωσιακή Μαριάνθη Κάσδαγλη, την γνωρίσαμε όλοι μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, στο οποίο συμμετείχε την προηγούμενη σεζόν! Λίγο καιρό αργότερα, έγινε γνωστό πως έπεσε θύμα κλοπής, ένα γεγονός για το οποίο τότε η ίδια τότε δεν ήθελε να μιλά πολύ, ωστόσο είχε κάνει κάποιες σχετικές δηλώσεις.




Ένα χρόνο μετά λοιπόν, μέσα από φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram, επισήμανε ότι υπάρχει μια σημαντική διαφορά ανάμεσά τους, θέλοντας να εστιάσει στο καλό κομμάτι της υπόθεσης.

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο τραβήχτηκε η δεύτερη φωτογραφία. Η διαφορά σε αυτές τις δυο φωτογραφίες είναι πράγματα, τα οποία δεν βλέπετε και ίσως δεν γνωρίζετε. Είναι λοιπόν, ότι σαν σήμερα μου έκλεψαν ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό και οικονομίες μιας ζωής.



Και ότι σήμερα βρίσκομαι ένα βαθμό παραπάνω επαγγελματικά, σε σχέση με το πέρυσι τέτοια εποχή. Όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει ίδια, το χαμόγελο & η αισιοδοξία και θα μένουν για πάντα ίδια, όπως και το πείσμα να μην τα παραπατάω ασχέτως το πως θα τα φέρει η ζωή.

Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι από αυτά, κρατήστε τα καλά και εφαρμόστε τα στη ζωή, είναι ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσετε μπροστά» έγραψε χαρακτηριστικά.


Τι κάνει και που βρίσκεται μετά το τέλος του Survivor 4


Η Μαριάνθη Κάσδαγλη έγινε γνωστή μέσα από την συχνότητα του reality επιβίωσης Survivor.
Η ίδια βέβαια φαίνεται πως κάνει καριέρα στο εμπορικό ναυτικό. Η όμορφη υποπλοίαρχος έκανε ένα μικρό διάλειμμα και βρέθηκε για λίγο καιρό στον Άγιο Δομίνικο ωστόσο η τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό της και επέστρεψε για τα καλά στην εργασία της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως έπειτα από την τεράστια επιτυχία που είχε φέτος το reality, η δημοσιότητα των παικτών είναι δεδομένη. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς έπιασε ξανά το πηδάλιο του πλοίου.

Δείτε το βίντεο εδώ:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.