Ads Top

Φωτιά Πεντέλης - Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο ο σεφ Κουτσόπουλος – Συγκλονιστικές εικόνες (pics)


Συγκλονιστικές εικόνες μετέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο της Πεντέλης - Δείτε όλα όσα κατέγραψε με την κάμερα του
Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης λίγο μετά τις 17:00, βόρεια της Ανθούσας και κινήθηκε προς την Πεντέλη. Με την κατάσταση πλέον να είναι εξαιρετικά σοβαρή.




Το μέτωπο μαίνεται ανεξέλεγκτο και νωρίτερα δόθηκε εντολή εκκένωσης από Ντράφι προς Παλλήνη. Λίγη ώρα αργότερα, η φωτιά έφτασε στα πρώτα σπίτια στην περιοχή της Πεντέλης και υπήρξαν οι πρώτες καταστροφές.

Η φωτιά έχει πάρει διαστάσεις και απειλεί κατοικημένες περιοχές, οι οποίες ήδη έχουν πάρει εντολή για εκκένωση. Στο πύρινο μέτωπο βρέθηκε και ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος μοιράστηκε τις σοκαριστικές εικόνες της φωτιάς μέσα από τα stories του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.



Ο καπνός έχει καλύψει τα πάντα, η ατμόσφαιρα πλέον είναι αποπνικτική, το πράσινο έχει καεί μαζί με κάποια αυτοκίνητα όπως βλέπουμε στις εικόνες που μοιράστηκε ο γνωστός σεφ.


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.