Ads Top

Περήφανος πατέρας ο Γιάννης Πλούταρχος: Συγκινήθηκε όταν τραγούδησε ντουέτο με την κόρη του - Οι πρώτες φωτογραφίες (Pics)


«Μάγεψε» και ο γιος του με τις ερμηνείες του - Περήφανος πατέρας ο Γιάννης Πλούταρχος βλέποντας τα παιδιά του να ακολουθούν τα χνάρια του.. 
Ο Γιάννης Πλούταρχος αποφάσισε φέτος να κάνει μια από τις πιο όμορφες περιοδείες της ζωής τους, σε Ελλάδα και Κύπρο έχοντας στο πλευρό του, τον γιο του, Γιώργο Κακοσαίο και την κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου.




Με την ξεχωριστή φωνή του και την αυθεντική παρουσία του, ο Γιάννης Πλούταρχος θα κάνει τις καλοκαιρινές βραδιές αλλιώτικες από τις άλλες, με τις μεγάλες επιτυχίες από την πλούσια καριέρα του και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του σε αγαπημένα τραγούδια.



Το απόγευμα της Πέμπτης 15/7 ο Γιάννης Πλούταρχος πραγματοποίησε την συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο μαζί με τα δύο παιδιά του, μαγεύοντας το κοινό με τα προσωπικά του επιτυχημένα τραγούδια και τις δυνατές του ερμηνείες

Ο Γιώργος Κακοσάιος ταξίδεψε το κοινό με τα αγαπημένα τραγούδια του, ενώ η Κατερίνα, με τη βελούδινη φωνή της ερμήνευσε παλιές μεγάλες επιτυχίες που έχουν αφήσει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.

Πατέρας, γιος και κόρη, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής και χάρισαν το κοινό μια μοναδική βραδιά.











Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.