Ads Top

Τέλος στις φήμες χωρισμού: Η νέα ανάρτηση όλο νόημα Άγγελου Λάτσιου-Γαίας Μερκούρη (pics)


Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη απάντησαν με μια φωτογραφία στα σενάρια χωρισμού - Δείτε τι ανέβασαν από τις διακοπές τους
Μπορεί τον τελευταίο καιρό ο Άγγελος Λάτσιος να έχει χαθεί παντελώς από τα social media, ωστόσο φαίνεται πως απλά απολαμβάνει τις διακοπές του με το κορίτσι του, μιας και πριν λίγες ώρες η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από την παραλία.




Το περισσότερο διάστημα, τώρα που καλοκαίριασε, το ζευγάρι το περνά στην Άνδρο, μιας και αποτελεί αγαπημένο προορισμό όλη της οικογένειας, ενώ βρίσκεται φυσικά εκεί και η Ελένη Μενεγάκη, όπως κάθε καλοκαίρι.

Τα νεαρά παιδιά λοιπόν φαίνεται πως την χθεσινή μέρα την πέρασαν στην παραλία της Άνδρου μαζί με κοινούς τους φίλους και φαίνεται να περνούν υπέροχα.

Ξεσάλωσαν στην Άνδρο Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη





Είναι χρόνια στο πλευρό του Άγγελου Λάτσιου κι έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με την Ελένη Μενεγάκη. Η Γαία Μερκούρη κάνει τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο κι όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο παρακάτω είναι πολύ καλή σε αυτό.
 
Το βράδυ της Δευτέρας 20/6 έριξε αυλαία η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, «Αthens Xclusive Designers Week» με την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου. Η επίδειξη των δυο αγαπημένων σχεδιαστών “The Swans” είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, και έλαβε χώρα στις 18:30 στον ιστορικό πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου 35, στην Αθήνα. Αμέσως μετά το τέλος της επίδειξης, ακολούθησε cocktail party.



Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους ευγενείς σκοπούς του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Η Γαία Μερκούρη περπάτησε με δημιουργία του αγαπημένου Ζούλια ενώ μίλησε και στις κάμερες αναφερόμενη στην σχέση της με τον Άγγελο Λάτσιο. Λιγομίλητη, βέβαια, μη θέλοντας να δώσει πολλά στην δημοσιότητα παρά το γεγονός πως το προφίλ της στο instagram είναι γεμάτο από κοινές τους φωτογραφίες.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.