Ads Top

Γενέθλια για την Δέσποινα Βανδή: Γιόρτασε και έσβησε τούρτα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη (pics)


Ξεχωριστά τα φετινά γενέθλια για την Δέσποινα Βανδή - Δείτε φωτογραφίες από την έκπληξη που ετοίμασαν
Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 22/7 μέρα για την Δέσποινα Βανδή καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της, με την ημέρα αυτή να είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη για την τραγουδίστρια, μιας και τα γιορτάζει του πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη.




Η ίδια βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη λόγω των εμφανίσεών της και μαζί της είναι φυσικά κι ο αγαπημένος της. Οι ευχές που έχει δεχτεί η τραγουδίστρια από τα ξημερώματα κιόλας είναι πολλές, τόσο από φίλους όσο κι από συνεργάτες.

Μάλιστα, ήδη από χθες το βράδυ έσβησε και την πρώτη της τούρτα, σε μία βραδιά για λίγους φίλους που οργάνωσε ο Σάββας Σπαθαρίδης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων γνωστού ξενοδοχείου της πόλης και πολύ καλός φίλος.



Μαζί ήταν κι ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τον οποίο αναμένεται να περάσει την σημερινή μέρα, μαζί με τα παιδιά της, την Μελίνα -που αποφοίτησε πριν μερικές μέρες- και τον μικρό Γιώργο.


Η τούρτα που έκαναν έκπληξη στην Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλιά της






Το ταξίδι που έκανε πριν μερικές μέρες με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Αράχοβα



Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους. Από τη μέρα που έκαναν και επίσημα γνωστή τη σχέση τους, κάνουν σχεδόν καθημερινά κοινές αναρτήσεις και στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα του.

Παρ' όλο που στο ξεκίνημα της σχέσης τους πριν από περίπου ένα χρόνο τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός ήθελαν να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό, πλέον οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους δίχως να κρύβονται. Μετά την επίσκεψη στα πεθερικά, ήρθε η ώρα να συνεχίσουν τις εξορμήσεις οι δυο τους

Η Δέσποινα Βανδή πριν από λίγες μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το ταξιδάκι τους στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα με την ίδια να αποκαλύπτει μάλιστα πως αυτό το ταξίδι το είχε ονειρευτεί χειμώνα και το έκαναν κατακαλόκαιρο, όπως γράφει.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.