Ads Top

Δύσκολες ώρες για την Αθηναΐδα Νέγκα: Εγκατέλειψε το σπίτι της στη Πεντέλη - Η έκκληση από τον δρόμο (pic)


Η Αθηναΐς Νέγκα εγκατέλειψε το σπίτι της στη Πεντέλη μετά την μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει – Το συγκλονιστικό μήνυμά της από τον δρόμο, τι ζητάει να γίνει
Καταστροφική είναι η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει και ήδη έχουν εκκενωθεί τέσσερις περιοχές. Οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής, τόσο των επίγειων όσο και των εναέριων μέσων.




Οι μαύροι καπνοί έχουν καλύψει σχεδόν όλο τον ουρανό της Αττικής, με το μέτωπο να είναι ορατό ακόμα και από τον Πειραιά.

Η Αθηναϊς Νέγκα μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media πως εκείνη και η οικογένειά της εγκατέλειψαν το σπίτι τους στην Πεντέλη για να προστατευτούν από τις πυρκαγιές.

«Φωτιά στην Πεντέλη. Φεύγουμε. Στη Λεωφόρο Πεντέλης ήδη κίνηση θα βοηθούσε να ανοίξουν οι τροχονόμοι» έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.



Αξίζει να σημειωθεί πως σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Αθηναϊς Νέγκα είχε δηλώσει:«Εγώ νοικιάζω ένα σπίτι εδώ, θέλω να ζω στην Πεντέλη γιατί μου αρέσει να ζω στην εξοχή και αισθάνομαι ότι είναι καλύτερα τα παιδιά εδώ. Είμαι παιδί της πόλης…».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.