Ads Top

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η ανάρτηση όλο νόημα για Φαίη Σκορδά και ΣΚΑΪ (pic)


Δείτε πως καλωσόρισε την Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ η Αφροδίτη Γραμμέλη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, με μια ανάρτησή της στο Instagram, καλωσόρισε την υπέροχη Φαίη Σκορδά στο κανάλι, όπου και η ίδια εργάζεται και μάλιστα δήλωσε πολύ χαρούμενη για αυτήν την εξέλιξη. 




Πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστό πως από την ερχόμενη σεζόν θα παρακολουθούμε την Φαίη Σκορδά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ στην πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού.

Mάλιστα, πριν από λίγη ώρα, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία και καλωσόρισε την Φαίη Σκορδά στο δυναμικό του, γράφοντας: "Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά. Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της.



Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά!"

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία ήδη από την προηγούμενη σεζόν βρισκόταν στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" καλωσόρισε με τον δικό της τρόπο την Φαίη Σκορδά στον τηλεοπτικό σταθμό, αναρτώντας μια φωτογραφία της παρουσιάστριας στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: "Ε ναι!"



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.