Ads Top

Το «ερυθρόλευκο» ποστάρισμα Ντουντού για τον Ολυμπιακό! (pic)


Με ανάρτησή του στα social media, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντουντού Σεαρένσε θυμήθηκε τη θητεία του στου ερυθρόλευκους.

Ο Ντουντού Σεαρένσε ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο του Ολυμπιακού κατά τα τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Πειραιά.




Ο ίδιος φαίνεται πως δεν ξεχνάει τους πρωταθλητές και τον κόσμο τους και μέσω μιας ανάρτησής του στο instagram θυμήθηκε τη θητεία του στους ερυθρόλευκους.

«Το καλοκαίρι του 2008 ο Ολυμπιακός προκαλεί αίσθηση με την απόκτηση του πρωταθλητή Ρωσίας με τα χρώματα της CSKA και κατόχου του Copa América του 2004 με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, Dudu Cearense, έναντι €6.000.000.

Χαφ σπάνιας κλάσης και με έμφυτο ηγετικό χάρισμα, που τον έχρισε εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Dudu δεν αργεί να παρουσιάσει την ποιότητά του στον αγωνιστικό χώρο.



Κατά την πρώτη χρονιά της παραμονής του στο λιμάνι ήταν ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του συνόλου του Ernesto Valverde στην πορεία προς την κατάκτηση του εγχώριου double, με την απόδοσή του κατά την επόμενη διετία να κυμαίνεται με αρκετά σκαμπανεβάσματα, αποχωρώντας τελικά από τον Πειραιά τον Απρίλιο του 2011 με προορισμό την Atlético Mineiro, φέροντας στις αποσκευές του 2 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ελλάδας».

Σε αγαπώ Ολυμπιακέ!





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.