Ads Top

Nammos - Συναυλία Ρέμου: Τα «έσπασαν» Σοϊλέδης-Μαρία Αντωνά και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μέχρι το πρωί στη Μύκονο (vids)


Άρωμα...Survivor είχε η μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos στη Μύκονο - Δείτε όλα όσα έγιναν, όσα ανέβαζαν οι πρώην παίκτες του παιχνιδιού ως το πρωί
Ο Άρης Σοϊλέδης με την αρραβωνιαστικιά του, Μαρία Αντωνά, και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τη φίλη της, Μαρία Καλάβρια, απόλαυσαν τη βραδιά.




Κάθε χρόνο, ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται στο Nammos στη Μύκονο και παραδίδει ένα σόου υπερπαραγωγή. Φέτος, ανάμεσα στους θαμώνες, βρέθηκαν και δύο παίκτες του Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Όμως, δεν πήγαν μόνοι.

Το Survivor πήγε Μύκονο


Ο Άρης και η Ναυσικά έκαναν πολλή παρέα στο Survivor. Στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης του παιχνιδιού, εκ των πραγμάτων δημιουργήθηκαν κλίκες που τα πήγαιναν καλύτερα μεταξύ τους, αλλά μερικοί από αυτούς συνέχισαν τις φιλίες και εκτός παιχνιδιού.



Ο Σοϊλέδης, ωστόσο, έφερε μαζί του και την αρραβωνιαστικιά του, Μαρία Αντωνά, ενώ η Παναγιωτακοπούλου (που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ρέμο και την σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ) κάλεσε και τη φίλη της, Μαρία Καλάβρια. Η παρέα ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο όλο το βράδυ απολαμβάνοντας τον 52χρονο Έλληνα τραγουδιστή και το σόου.

Η selfie Σοϊλέδη – Αντωνά

Από τη βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει μία φωτογραφία του ζευγαριού, Άρη Σοϊλέδη και Μαρίας Αντωνά. Η δημοσιογράφος κράτησε τον φακό, ο ποδοσφαιριστής μπήκε στο πλάνο και θύμισαν στο κοινό πόσο ερωτευμένοι είναι για να διώξουν τις οποιεσδήποτε κακόβουλες φήμες.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.