Ads Top

Μελίνα Νικολαΐδη: Βρήκαμε πόσο κοστίζει το οικονομικό maxi φόρεμα που επέλεξε στην αποφοίτηση (pics)


Mπορείς εύκολα να το αποκτήσεις και εσύ - Ποιος το έχει σχεδιάσει, πόσο κόστισε το maxi φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στην αποφοίτηση της
Πιο λαμπερές από ποτέ, μητέρα και κόρη, έκλεψαν τα βλέμματα με σύνολα στα hot χρώματα του καλοκαιριού.




Χθές ήταν μία πολύ ιδιαίτερη βραδιά για τη Δέσποινα Βανδή, αφού η κόρη της Μελίνα αποφοίτησε από το λύκειο και πρόκειται να ξεκινήσει τις σπουδές της στο Λονδίνο, ακολουθώντας το δρόμο της υποκριτικής. Μία μεγάλη βραδιά για όλη την τάξη του 2022 του Κολεγίου Αθηνών, που βρέθηκαν εκεί με τις οικογένειες τους για να γιορτάσουν την αποφοίτηση τους.

Η Δέσποινα Βανδή δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το πλευρό της κόρης της, ενώ μαζί της ήταν και ο κουμπάρος της και νονός της Μελόνας Κώστα Καπετανίδης. Δεν παρέλειψαν φυσικά να βγάλουν πολλές φωτογραφίες κατά την διάρκεια της τελετής, αλλά και μετά τη λήξη της, όπου βλέπουμε μαμά και κόρη να είναι κυριολεκτικά σαν αδερφές, ποζάροντας στο φακό με εντυπωσιακά maxi φορέματα.



Γενικά, η Δέσποινα και η Μελίνα, ακολούθησαν το ίδιο ακρβώς στυλ, φέρνοντας το η κάθεμια πιο κοντά στο προσωπικό της στυλ. Ένα πολύ γλυκό matching για μία πολύ γλυκιά βραδιά.


Mother and daughter style στα πιο επίκαιρα χρώματα της σεζόν


Όπως επέβαλλε και το dress code της βραδιάς η Μελίνα και η Δέσποινα επέλεξαν φορέματα σε επίσημο ύφος στα πιο hot χρώματα της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα η Μελίνα επέλεξε μία maxi δημιουργία (στα 170€) του brand NASH, από την Ελληνίδα σχεδιάστρια Νατάσσα Αυλωνίτη, σε βαθύ magenta χρώμα, με εντυπωσιακά cut outs, έναν ώμο και σκίσιμο στο τελείωμα, αφού το φόρεμα είχε και ένα είδους ουρά. Οι drape λεπτομέρειες στο στήθος και τη μέση έδωσαν όγκο και σχήμα στη σιλουέτα, ενώ τα nude πέδιλα της ολοκλήρωσαν ιδανικά το look.






Από την άλλη η περήφανη μαμά Δέσποινα έκλεψε τις εντυπώσεις και απογείωσε το neon colorblocking, επιλέγοντας ένα πράσινο φόρεμα, σε τολμηρό neon και το συνδύαε με το πορτοκαλί μανικιούρ της. Το ντεκολτέ του φορέματος ήταν το πιο edgy στοιχείο του look και ταίριαζε μοναδικά στη Δέσποινα. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα πίσω σε χαλαρά waves και το μόνο αξεσουάρ που ξεχώρισε ήταν οι μεγάλοι χρυσοί κρίκοι της.




Δύο λαμπερά looks, στα πιο επίκαιρα χρώματα του καλοκαιριού, το πράσινο και το magenta, που έντυσαν ιδανικά μία τόσο ιδιαίτερη βραδιά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.