Ads Top

«Μάχη» Παναθηναϊκού-Ομπράντοβιτς για Αμερικανό γκαρντ!


Δείτε ποιον παίκτη διεκδικούν και ο Παναθηναϊκό και η Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς - Όλα τα δεδομένα στην υπόθεση

Η Παρτίζαν ήταν η πρώτη που εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Άντριου Άντριους, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε επίσης μπάσιμο για τον 29χρονο γκαρντ, διεκδικώντας την υπογραφή του.




Η ενίσχυση της περιφέρειας αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ τη δεδομένη χρονική στιγμή, κάτι που αποτυπώνεται στις έως τώρα κινήσεις της ομάδας και τους στόχους στους οποίους έχει επικεντρωθεί.

Μετά την απόκτηση του Νέιτ Γουόλτερς (απομένει η ανακοίνωση) και τη συμφωνία με τον Μάριους Γκριγκόνις (απομένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες για να προκύψει η ανακοίνωση), ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έτρεξε τις τελευταίες ώρες τις διαδικασίες γι ακόμη έναν περιφερειακό. Τον Άντριου Άντριους (29, 1μ88).


Ο 29χρονος γκαρντ βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της Παρτίζαν (το SPORT24 κατέγραψε το έντονο ενδιαφέρον της σερβικής ομάδας), αλλά ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπήκε σφήνα τη διεκδίκησή του, θέλοντας να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Ο Άντριου Άντριους έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Τουρκία, αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Μπαλίκεσιρ (2016-'17), της Μπουγιουκτσεμεκτσέ (2018-'19), της Νταρουσάφακα (2020-'21) και της Μπούρσασπορ (2021-'22). Με την τελευταία έφτασε μάλιστα μέχρι τον τελικό του EuroCup πριν από μερικούς μήνες, αποτελώντας το "βαρύ πυροβολικό" του Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς.

Με 14 πόντους (με 39.8% στο τρίποντο), 2.6 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ ανά 28'42'' συμμετοχής στο EuroCup ήταν εξ αυτών που ξεχώρισαν στη διοργάνωση, με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε να του δίνουν τη δυνατότητα να πάρει μια θέση στην EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.