Ads Top

Νέο «μπαμ» από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό!


Ενισχύεται σημαντικά ο ελληνικός κορμός - Δείτε ποιον Έλληνα γκαρντ κλείνει ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Γιώργου Καλαϊτζάκη, καθώς θέλει να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό και τη γραμμή των γκαρντ του.




Ένα... δικό του παιδί θέλει να φέρει πίσω στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον Γιώργο Καλαϊτζάκη (2,01μ.), έναν γκαρντ που μπορεί να ενισχύσει την περιφέρεια του Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά και τον ελληνικό κορμό του «τριφυλλιού». 




Ο Μαυροβούνιος προπονητής έχει ήδη στην περιφέρειά του τον Νέιτ Ουόλτερς και τον Πάρις Λι για τη θέση «1», προχωράει την υπόθεση του Άντριου Άντριους για το back up «2», γνωρίζει πως μπορεί να βασίζεται στον Μάριους Γκριγκόνις, ενώ ενδέχεται να βρει... επιπλέον ποιοτικά λεπτά στην περιφέρεια με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» θέλουν να φέρουν πίσω στην Αθήνα τον 23χρονο παίκτη, «επενδύοντας» στο υψηλό potential που έχει και κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Ταυτόχρονα, ο Κρητικός γκαρντ μπορεί να καλύψει το ένα «ελληνικό διαβατήριο», που αφήνει στον σχεδιασμό της ομάδας η μη προσθήκη του Καλάθη ή η διαφαινόμενη αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου. 



O Αργύρης Πεδουλάκης ήθελε να ντύσει στα «πράσινα» τόσο τον Παναγιώτη, όσο και τον Γιώργο Καλαϊτζάκη πιστεύοντας στα στοιχεία τους, την μεγάλη βελτίωση των κορμιών τους, αλλά και τις εμπειρίες που αποκόμισαν στην Λιθουανία. Ο παίκτης - έκπληξη της περσινής πορείας της Λιετκαμπέλις ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι» και πλέον... ανάβουν οι μηχανές για την απόκτηση και του αδελφού του, που δοκιμάστηκε στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς (1,8π., 0,9ρ. σε 9 συμμετοχές με 5' ανά ματς) και έδειξε εξαιρετικά δείγματα στο φινάλε της regular season με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (17,5π., 3,3ρ., 3ασ. σε 41' κατά μέσο όρο ύστερα από 4 εμφανίσεις). 

Φυσικά, οι σχέσεις του ίδιου με τον Παναθηναϊκό ήταν πάντα άριστες και μπορούν να αποτελέσουν τη... γέφυρα για την επιστροφή του στην Ευρώπη. Πριν από λίγους μήνες μιλώντας o Γιώργος Καλαϊτζάκης είχε τονίσει μεταξύ άλλων: 



«Όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό ήταν το πρώτο όνειρο που εκπληρώθηκε γιατί από μικρός υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό και ήταν ένα όνειρο για μένα. Θα το λέω, ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα. Πέρασα όμορφες στιγμές, αλλά και στιγμές που με έκαναν καλύτερο. Είναι μεγάλο σχολείο να παίζεις στην ομάδα που αγαπάς και υποστηρίζεις».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.