Ads Top

Η ευρωπαϊκή λίστα ΠΑΟΚ για Λέφσκι Σόφιας!


Τι θα συμβεί με Κάλεντ Νάρεϊ - Ποιους άφησε εκτός ο Ραζβάν Λουτσέσκου για Λέφσκι Σόφιας

Με τον Μπράντον Τόμας να συγκαταλέγεται στην ευρωπαϊκή λίστα, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών για τα ματς με τη Λέφσκι Σόφιας - Με αστερίσκο ο Κάλεντ Νάρεϊ, εκτός οι τραυματίες Καντουρί, Ολιβέιρα!




Οι δοκιμές του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκληρώθηκαν, τουλάχιστον σε επίπεδο φιλικών παιχνιδιών, με την τεσσάρα απέναντι στον Παναιτωλικό. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το ανεπίσημο ντεμπούτο του Μπράντον Τόμας, ο οποίος πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής σε ένα... γεμάτο, με δύο τέρματα, παιχνίδι για τον νεαρό Γιώργο Κούτσια.

Ο 27χρονος επιθετικός συμπεριλήφθηκε, όπως αναμενόταν στην ευρωπαϊκή λίστα, αντί του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος βρίσκεται στα... πιτς λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε, όπως αντίστοιχα και ο Ομάρ Ελ Καντουρί! Εντός λίστας και τα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου που έδωσαν το παρών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.



Από εκεί και πέρα, με αστερίσκο ο Κάλεντ Νάρεϊ δεδομένου πως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του και το deadline  της ευρωπαϊκής λίστας ήταν για τις 15/7! Σημαντική παράμετρος το γεγονός πως ο Δικέφαλος διατηρεί το δικαίωμα για δύο αλλαγές μέχρι 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι. 

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:



Λίστα Α

Φιλίπε, Μπίσεσβαρ , Ίνγκασον , Κάργας , Κοτάρσκι , Κουλιεράκης, Κούτσιας , Κούρτιτς , Λάμπρου , Ρικάρντο , Λύρατζης , Μιχάι , Μουργκ , Ντάντας , Κουαλιάτα , Σάστρε , Σβαμπ , Ράφα , Ντόουγκλας , Μπράντον , Τσαούσης , Τσιγγάρας , Βιεϊρίνια , Α.Ζίβκοβιτς , Ζίβκοβιτς.

Λίστα Β

Μπαλωμένος , Γκορντεζιάνι, Γρόσδης, Κωνσταντέλιας , Κουλούρης, Παναγιώτου, Πανίδης, Ταλιχμανίδης , Ζίλο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.