Ads Top

Επεκτείνει το σερί η Ρόζενμποργκ


Η Γάνδη μας… εξέθεσε χθες και παρότι γύρισε το ματς κόντρα στη Σταντάρ, δέχθηκε ένα γκολ στο φινάλε και έχασε την ευκαιρία να μπει με νίκη στη νέα σεζόν. Δε το βάζουμε κάτω όμως και το γεγονός πως ακολουθεί ένα πολύ δυνατό διήμερο, μας δίνει την ευκαιρία να ψάξουμε για σημεία μέσα από μια ποικιλία αγώνων. Διάβασε για το παμεστοιχημα καζινο live.

Αυτή τη φορά έχουμε «κυκλώσει» ένα παιχνίδι από τα πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη και αναφερόμαστε στα Σκανδιναβικά. Στη Νορβηγία, η Ρόζενμποργκ συνεχίζει την «αντεπίθεσή» της, υποδεχόμενη τη Τρόμσο. Μάθε τα πάντα για το pamestoixima casino live.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Ψάχνει απεγνωσμένα να γυρίσει στο πρόσφατο επιτυχημένο παρελθόν της και φέτος δείχνει διατεθειμένη να τα δώσει όλα στο γήπεδο για να το πετύχει. Η Ρόζενμποργκ ξεκίνησε με δυσκολίες τη σεζόν, όμως πλέον μετράει 6 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, πλησίασε στους 6 πόντους τη 3η Βίκινγκ, έχοντας και δυο παιχνίδια λιγότερα. Στο τελευταίο της ματς στην έδρα της Άαλεσουντ, έπαιξε με πρώτο ζητούμενο να μην ηττηθεί και έφυγε με την ισοπαλία. Πλέον, θέλει το τρίποντο στην ισχυρή της έδρα (παραμένει αήττητη) για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο. Εκτός εδώ και καιρό οι φορ Βέκια και Χολμ.

ΤΡΟΜΣΟ: Πάνω που άρχισε να βρίσκει ρυθμό στα παιχνίδια της, ήρθε η βαριά ήττα από τη Μόλντε με 5-1 και στη συνέχεια δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Στρόμσγκοντσετ λόγω ανωτέρας βίας και έμεινε «ανενεργή» για 13 ημέρες, με κακή ψυχολογία. Πλέον, πηγαίνει στο Τρόντχαϊμ με αρχικό στόχο να φύγει αλώβητη, με την ισοπαλία να μην είναι αρνητικό αποτέλεσμα αν έρθει. Θετικό πως παρότι είναι στα χαμηλά της βαθμολογίας, έχει αρκετά ματς λιγότερα από τις ανταγωνίστριές της. Ο βασικός αμυντικός Όπνταλ είναι εκτός, «τρέχουν» οι επίσης βασικοί Μίκελσεν και Έιβαν.  

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ολοένα και ανεβαίνει αγωνιστικά η Ρόζενμποργκ, η οποία υποδέχεται μια ομάδα που έρχεται από συντριβή. Οι γηπεδούχοι εντός είναι πανίσχυροι και έχουν όλες τις προϋποθέσεις να συνεχίσουν με ένα σημαντικό τρίποντο, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στη 3άδα. Στο 1.90 ο άσος στη Betsson.


Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.