Ads Top

Η πρόταση Μποταφόγκο για Τικίνιο στον Ολυμπιακό!


Τι προτείνει η Βραζιλιάνικη ομάδα στον Ολυμπιακό, τι θα απαντήσει ο Ολυμπιακός - Προς την έξοδο από το Λιμάνι ο Τικίνιο!

Η Μποταφόγκο θέλει τον Τικίνιο δανεικό ή με συνιδιοκτησία με τον Ολυμπιακό!




Στο στόχαστρο της Μποταφόγκο φέρεται να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Τικίνιο, με τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία να πληθαίνουν.

Τα σενάρια συνεχίστηκαν και σήμερα (9/7) στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, με τους Βραζιλιάνους να πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω τη μεταγραφική υπόθεση με τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, η Μποταφόγκο φέρεται να επεξεργάζεται δύο σχέδια για να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» από τους πρωταθλητές Ελλάδας. 

Oι Βραζιλιάνοι σκέφτονται να προτείνουν είτε τη μεταγραφή του παίκτη με ποσοστό συνιδιοκτησίας, είτε τον δανεισμό του από τους Πειραιώτες.



Παράλληλα, στα δημοσιεύματα τονίζεται πως ο 31χρονος φορ αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές της Μποταφόγκο.

«Η Μποταφόγκο γνωρίζει πως αν προσπαθήσει να τον πάρει η διαπραγμάτευση θα είναι περίπλοκη αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο, ωστόσο σχεδιάζει να κάνει πρόταση, για να τον αποκτήσει είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με συνιδιοκτησία με τον Ολυμπιακό», αναφέρουν χαρακτηριστικά για τον επιθετικό των πρωταθλητών Ελλάδας.



Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Τικίνιο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, με τον 31χρονο επιθετικό να έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 14 γκολ σε 47 ματς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.