Ads Top

Με δάκρυα στα μάτια ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Τώρα θα λένε... Δεν με νοιάζει, αυτοί είμαστε ρε παιδιά»


Οριστικό τέλος για το «Όλα Γκουντ» - Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακκαβά τους τηλεθεατές
Το Όλα Γκουντ έριξε αυλαία οριστικά σήμερα Κυριακή 17 Ιουνίου και οι Ναταλί Κακκαβά με τον Γρηγόρη Γκουντάρα αποχαιρέτησαν το κοινό τους με δάκρυα στα μάτια.




Μάλιστα ο παρουσιαστής προχώρησε σε μακροσκελή εξομολόγηση για τη φετινή σεζόν και την ομάδα του.

«Αυτή ήταν η ομάδα μας… Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΙ για την ευκαιρία που μας έδωσε, την κυρία Κουτσαφτάκη και την κυρία Μαραγκουδάκη. Την Αφροδίτη Γραμμέλη, που ήμασταν μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα αλλά ήμασταν εδώ από καρδιάς. Εγώ έτσι δουλεύω. Μητσάρα μου σας χρεώνω μαζί με την Αφροδίτη σαν νέο φίλο» είπε ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες του.



Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κανείς δεν χάνεται, να έχουμε πάνω από όλα την υγεία μας και να λέμε ευχαριστώ. Πρώτα ο Θεός θα ξαναβρεθούμε, καλή καρδιά κι υγεία. Να ευχαριστήσω κι αυτό το κορίτσι δίπλα μου που κι αν άκουσε χωρίς λόγο. Σε ευχαριστώ για την αξιοπρέπεια που αντιμετώπισες όλα αυτά. Τώρα θα λένε τι βλακοζεύγαρο; Δεν με νοιάζει, αυτό είμαστε ρε παιδιά».

Τον λόγο μετά πήρε η σύζυγός του Ναταλί Κακκαβά η οποία ευχαρίστησε προσωπικά τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον οποίο δήλωσε δημοσίως πόσο πολύ αγαπάει.



«Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνοντας αυτή η χρονιά μας βρίσκει χέρι χέρι και πιο αγαπημένους από ποτέ. Αυτό που αξίζει για εμένα είναι η οικογένειά μας. Είμαι ευλογημένη που συνυπήρξαμε και τηλεοπτικά αυτή τη χρονιά. Έχω γίνει ακόμα μεγαλύτερη θαυμάστριά σου. Σε ευχαριστώ πολύ γιατί ξέρω πόσες φορές με προστάτευσες και μπήκες μπροστά. Δεν άφησες να με στενοχωρεί κανείς. Σε αγαπώ πολύ», είπε με δάκρυα στα μάτια

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.