Ads Top

Παίρνει μεταγραφή σε ομάδα-έκπληξη ο Σεμέδο;


Ο Ολυμπιακός θέλει να πουλήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο και η λύση φαίνεται πως θα έρθει από όμαδα..έκπληξη - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα
Στο Λιμάνι συνεχίζεται η εκκαθάριση, με στόχο αφενός να αποσυμφορηθεί το ρόστερ από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και αφετέρου τα ταμεία του συλλόγου να γλιτώσουν από περιττά συμβόλαια για να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στις μεταγραφές.




Ένα από τα μεγαλύτερα "βαρίδια" στο έμψυχο δυναμικό εξακολουθεί να είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο, μιάς και δεν πραγματοποιήθηκε η αγορά του από την Πόρτο, στην οποία ευελπιστούσαν οι Πειραιώτες.

Η λύση για τις δύο πλευρές ενδέχεται να έρθει από την Τουρκία, καθώς στη γειτονική χώρα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε. Στον πάγκο της ομάδας κάθεται πλέον ο Ζόρζε Ζεσούς, που έχει σε εκτίμηση τον Σεμέδο και μάλιστα παλαιότερα είχε προσπαθήσει να τον πάρει στη Μπενφίκα.



Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο Ολυμπιακός επιθυμεί να πουλήσει τον παίκτη, η Φενέρ προτιμά να κάνει κίνηση για τον δανεισμό του Πορτογάλου αμυντικού και όχι για την αγορά του. Εντούτοις, οι Τούρκοι θεωρούν ότι θα βρεθεί η "χρυσή τομή" ώστε η συμφωνία να κλείσει -έστω και με ορισμένους συμβιβασμούς από τις εμπλεκόμενες πλευρές- αφού το μόνο σίγουρο είναι πως η κατάσταση ως έχει με τον Σεμέδο δεν βολεύει κανέναν.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.