Ads Top

Στο τέλος «μιλάει» η κλάση


Από χθες γνωρίζουμε τη νέα «βασίλισσα» του Γουίμπλεντον και σήμερα μένει να δούμε αν θα έχουμε και νέο «βασιλιά» ή αν ο κάτοχος του «στέμματος» θα επιστρέψει στο… θρόνο του. Ο τελικός των ανδρών είναι το πολύ μεγάλο event της σημερινής ημέρας στο τένις και όχι μόνο. Μάθε για το stoiximan στο κινητό.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, παρά τα προβλήματα που είχε κατά τη διάρκεια του τουρνουά, έφτασε επάξια ως εδώ και αντίπαλός του θα είναι ο «πρωτάρης» σε τελικούς, Νικ Κύργιος, ο οποίος έχει κάνει ομολογουμένως το καλύτερο τουρνουά της καριέρας του.

Ν. ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ: Μετά την απίστευτη ανατροπή που χρειάστηκε να κάνει απέναντι στον Σίνερ στα προημιτελικά, ο «Τζόκερ» εμφανίστηκε κουρασμένος στο ματς με τον Νόρι για τα ημιτελικά και έχασε σχετικά άνετα το πρώτο σετ. Στη συνέχεια, όμως, μίλησε η κλάση του κατόχου 20 Γκραν Σλαμ. Ο Σέρβος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, έπαιξε όπως ξέρει και νίκησε με 3-1. Πριν το τουρνουά, δύσκολα θα περίμενε να βρει τον Κύργιο στο τελικό, όμως έχει δηλώσει πολλές φορές πως τον θεωρεί πολύ ισχυρό αντίπαλο. Ο Τζόκοβιτς στοχεύει σε ένα ακόμα Γουίμπλεντον και τον περιμένουμε σοβαρό και δυναμικό από το ξεκίνημα.

Ν. ΚΥΡΓΙΟΣ: Μετά τη νίκη του επί του Γκάριν στα προημιτελικά, ο Κύργιος δήλωνε έτοιμος για μια πολύ γερή «μονομαχία» με τον Ναδάλ στον ημιτελικό, όμως ο Ισπανός δε κατάφερε να είναι ιατρικά έτοιμος και ο Αυστραλός πήγε απευθείας στο πρώτο τελικό Γκραν Σλαμ στη καριέρα του. Ο ιδιόρρυθμος Κύργιος εμφανίστηκε πιο ώριμος μετά τον αγώνα που έδωσε με τον Τσιτσιπά και δικαίως έχει φτάσει ως εδώ, στη μοναδική ευκαιρία που του δίνεται να κατακτήσει ένα μεγάλο τουρνουά και έπαθλο. Το γρασίδι είναι η αγαπημένη του επιφάνεια, βοηθάει στο πολύ καλό σερβίς που έχει, ενώ σημαντικό να επισημανθεί, πως έχει κερδίσει τον Τζόκοβιτς και στις 2 φορές που έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν μας έλεγαν πως αυτοί οι δυο θα έπαιζαν για τον τίτλο πριν από 2 μήνες, θα δίναμε το ξεκάθαρο προβάδισμα στο Σέρβο. Ο Κύργιος, όμως, έδειξε σταθερότητα και διάθεση, είναι δίκαια στο τελικό και μπορεί να πιέσει το Τζόκοβιτς. Θα επιλέξουμε το τη νίκη του Νόλε με το Over 32.5 γκέιμς, στο 1.88 του Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.