Ads Top

Σασμός - Τάσος Νούσιας: Βόμβα! Ο Στεφανής επιστρέφει στη δεύτερη σεζόν


Ο Στεφανής επιστρέφει και φέρνει τα πάνω κάτω - Η αποκάλυψη του Τάσου Νούσια για την δεύτερη σεζόν - Όλα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για τον Σασμό

Οι αποκαλύψεις του ηθοποιού για τα επεισόδια που θα δούμε




Από τον φόνο του αν το καλοσκεφτεί κανείς ξεκίνησαν όλα, και έχουμε φτάσει να μετράμε πόσους νεκρούς, με τελευταίο τον Άγγελο! Ο λόγος για τον Στεφανή του Σασμού, Τάσο Νούσια, που μπορεί να έφυγε νωρίς από την σειρά ωστόσο συνεχίζει και ταλαιπωρεί από ότι φαίνεται και στην δεύτερη σεζόν τους ήρωες, και κυρίως τον Μανόλη, ο οποίος πληροφορίες λένε πως θα διαλυθεί από τις τύψεις για όσα νομίζει πως έχει προκαλέσει.

Ο ηθοποιός, έδωσε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Νίκη Κώτσου και μίλησε για την επιστροφή του Στεφανή στη δημοφιλή σειρά, αλλά και το λόγο της.


Όσα δήλωσε ο Τάσος Νούσιας για την επιστροφή του στον Σασμό



«Έρχομαι για κάποια επεισόδια ως flash back για να κάνω μια καινούρια ιστορία μέσα από τον εκλιπόντα Στεφανή. Είναι αυτό που λέω συνέχεια ότι δεν με αφήνουν να ξεκουραστώ. Το Rest In Peace στον Σασμό έχει πάει περίπατο (γέλια). Δεν με αφήνουν να ησυχάσω. Διαρκώς ανοίγουν την ιστορία προς διάφορες κατευθύνσεις, όχι θετικές δυστυχώς.


Κάποιος, όμως, πρέπει να φέρει κι αυτό το φορτίο στους ρόλους. Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν και τα αρνητικά πεδία των μαχών. Ακόμη κι οι καλοί έρχονται για να κάνουν ανατροπές. Κουβαλά ο κάθε άνθρωπος τα βάρη του, τα σκοτάδια του, τις σκιές του. Αυτή η αντίληψη στην πορεία και στο διάβα σου ότι πρέπει να στραφείς προς το φως καλό είναι να έρθει όσο πιο νωρίς γίνεται μέχρι να καεί το καντήλι σου…»



Είναι ζωντανός και γυρίζει να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες! Νέα βεντέτα στον Β' κύκλο


Στο 8ο επεισόδιο του νέου κύκλου θα δούμε την κηδεία του Αγγελου και την οικογένεια των Βρουλάκηδων για μια ακόμα φορά να θρηνεί και να ντύνεται στα μαύρα. Εκείνη τη μαύρη μέρα για τους Βρουλάκηδες επιλέγει ο Παύλος, ο ξάδελφος του Μάρκου, να κάνει την εμφάνισή του στην οικογένεια. Μόλις πατάει το πόδι του στην αυλή, η γιαγιά μένει αποσβολωμένη, ενώ όλοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους. Αφού περάσει το πρώτο σοκ, ο Παύλος τους εξηγεί τι είχε συμβεί όλα αυτά τα χρόνια που τον θεωρούσαν νεκρό και πώς έφτασε πίσω στο χωριό. Βρίσκει όμως μια οικογένεια διαλυμένη, μέσα στα μαύρα και στον συνεχόμενο θρήνο.


Ο Παύλος δηλώνει από την αρχή με τη στάση του τις προθέσεις του



Αυτό που θέλει είναι να στηρίξει τη μοναδική του οικογένεια, αλλά να πάρει και εκδίκηση για όλα όσα τους έχουν προκαλέσει οι Σταματάκηδες. Η γιαγιά Ειρήνη καταλαβαίνει ότι ο ανιψιός της θα τους βάλει σε νέους μπελάδες και τρέμει τη στιγμή που θα αποφασίσει να δράσει, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να του πει ότι δεν θέλει πια η οικογένειά της να συνεχίσει κανένα πόλεμο με τους Σταματάκηδες, αλλά ο Παύλος δεν είναι διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, όταν ξέρει ότι δύο άντρες του σπιτιού είναι νεκροί εξαιτίας αυτής της οικογένειας. Τα νέα φυσικά μαθαίνονται στο χωριό και επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και φόβος. Πιο πολύ όμως φοβάται η Καλλιόπη, η οποία ξέρει ότι ο Παύλος δεν είναι και ο πιο ήσυχος άνθρωπος. Μάλιστα είχε πει παλαιότερα: «Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ο χειρότερος απ’ όλους. Εκείνος έβαλε να σκοτώσουν τον Βασίλη μου».



Η Καλλιόπη τρέμει στην κυριολεξία για τους γιους της αλλά και για την ίδια της τη ζωή, όμως δεν είναι από αυτές που θα «το βάλει στα πόδια». Η μεγάλη συνάντηση με τον Παύλο δεν θα αργήσει να έρθει και ο πόλεμος στη β΄ σεζόν ανάμεσα σε εκείνον και την οικογένεια των Σταματάκηδων θα είναι ανελέητος!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.