Ads Top

Με το δεξί η Γάνδη


Μπορεί να είμαστε ουσιαστικά στη καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότεροι να ετοιμάζονται ή να είναι ήδη στις διακοπές τους, όμως όσο πλησιάζουμε στον Αύγουστο, ολοένα και περισσότερα σημαντικά πρωταθλήματα κάνουν σέντρα. Έτσι, αυτό το τριήμερο, θα έχουμε τα πρώτα ματς για τις λίγκες του Βελγίου και της Αυστρίας. Μάθε για την bet365 εφαρμογη.

Η Προ Λιγκ του Βελγίου, λοιπόν, ξεκινά σήμερα με ένα σημαντικό παιχνίδι, που θα τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, καθώς η αγωνιστική κίνηση είναι γενικά μειωμένη. Η Σταντάρ Λιέγης θα υποδεχτεί τη Γάνδη, με τις δυο ομάδες να έχουν ήδη βάλει ψηλά τον πήχη.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Η τραγική περσινή σεζόν αποτελεί ένα μάθημα για την ιστορική Σταντάρ, η οποία φέτος ξεκινάει με όνειρα, έχοντας και νέα διοίκηση, αφού εξαγοράστηκε από Αμερικανική εταιρία. Με προπονητή τον Νορβηγό Ρόνι Ντέιλα, η προετοιμασία δεν έγινε υπό ευνοϊκές συνθήκες, όμως υπάρχει χρόνος για βελτίωση, αφού είμαστε ακόμα στον Ιούλιο. Στις προσθήκες, τώρα, δεν ήρθε κάποιο μεγάλο όνομα και από το ρόστερ ξεχωρίζουν οι Ταπσόμπα, Τσίμιροτ, Αμαλάχ και Μποντάρ.

ΓΑΝΔΗ: Με ένα τρόπαιο ολοκληρώθηκε η περσινή προσπάθεια της Γάνδης εντός συνόρων, καθώς η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου και ουσιαστικά πήρε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο από εκεί. Το πρωτάθλημα είχε χαθεί, οπότε έδωσε βάρος στο να «χτίσει» κάτι καλό για φέτος. Η προετοιμασία πήγε αρκετά καλά και ήδη το πρώτο επίσημο ματς της έγινε και παρά τη προσπάθεια, ηττήθηκε με 1-0 από τη Μπριζ στο Σούπερ Καπ. Οι φιλοδοξίες είναι υψηλές και στη πρεμιέρα θα ψάξει το διπλό στη Λιέγη. Από το ρόστερ άξιοι αναφοράς είναι οι Κάστρο-Μόντες, Τισουντάλι, Τορουναρίγκα και ο γνωστός μας Ούγκο Κάιπερς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το γνωμικό «κάθε αρχή και δύσκολη» είναι μια φράση που συνήθως βγαίνει αληθινή. Η Σταντάρ δεν ήταν καθόλου καλή στα φιλικά της, τη στιγμή που η Γάνδη έδειξε πιο έτοιμη. Οι γηπεδούχοι θα έχουν δύσκολο έργο, θα επιλέξουμε το διπλό για τους «μπούφαλος», στο 1.93 του Stoiximan.



21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.