Ads Top

Το πλάνο Λουτσέσκου για Λέφσκι!


Μόνο 2-3 θέσεις «παίζονται» στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Δείτε ποιοι έχουν προβάδισμα, πώς θα αγωνιστεί ο Δικέφαλος, οι σκέψεις του Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Λέφσκι στη Σόφια (21/07, 20.00), γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι απέναντι στους Βούλγαρους μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει τονίζει στους ποδοσφαιριστές του πόσο σημαντικό είναι να προχωρήσουν και φέτος όσο περισσότερο γίνεται στο Conference League. Και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζουν όλοι στο Δικέφαλο. Έτσι όλα τα υπόλοιπα ανοικτά θέματα – και τα μεταγραφικά- έχουν μπει στο περιθώριο μέχρι και τα δυο παιχνίδια με τη Λέφσκι.




Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει «κατασκοπεύσει» τους Βούλγαρους στα δυο επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος και σε ένα φιλικό και ξέρει ποια είναι τα προτερήματα αλλά και τις αδυναμίες της ομάδας του Στοΐλοφ.

Ο Λουτσέσκου έχει ήδη στο μυαλό του σχηματισμένη την αρχική ενδεκάδα της δικής του ομάδας του στην πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της. Στην πραγματικότητα μια δυο θέσεις είναι αυτές που ακόμη «παίζουν» για την ενδεκάδα που θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στο 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης όπου θα περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Βέλεζ Μόσταρ- Χάμρουν Σπάρτανς.


Λίγα τα ερωτηματικά για τους πρώτους 11



Όλα δείχνουν ότι οι εκκρεμότητες για την αρχική ενδεκάδα της Πέμπτης αφορούν περισσότερο τον άξονα της μεσαίας γραμμής όπου υπάρχουν τα μεγαλύτερα ερωτηματικά.



Η άμυνα δείχνει να έχει «κλειδώσει» με μια μόνο υποσημείωση που έχει να κάνει με το αριστερό της άκρο όπου η θέση διεκδικείται ανάμεσα σε Βιεϊρίνια και Ράφα Σοάρες, με τον αρχηγό του Δικεφάλου να έχει ένα ισχυρό προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού. Κοτάρσκι στην εστία, Λύρατζης δεξιά και το δίδυμο Ίνγκασον- Κάργα στα στόπερ θα συνθέσουν μαζί του τα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ στη Σόφια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής αυτός που έχει δεδομένη θέση είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και αναζητείται ο παρτενέρ του. Ο Στέφαν Σβαμπ και ο Γιασμίν Κούρτιτς ερίζουν για να παίξουν δίπλα στον Βραζιλιάνο, με τις πιθανότητες τους να είναι μοιρασμένες.

Στο «δέκα» και μπροστά από τους δυο κεντρικούς χαφ ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί έχει χρησιμοποιήσει τον Φιλίπε Σοάρες και τον Τιάγκο Ντάντας.

Λογικά ο πρώτος θα είναι αυτός που από τους δυο φίλους, θα ξεκινήσει βασικός στην πρέμιερα της σεζόν 2022-23 για τον ΠΑΟΚ.


Με Κούτσια στην κορυφή



Κλειδωμένες είναι και θέσεις στην επίθεση του Δικεφάλου από την στιγμή που ο Άντριγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Σέρβος θα αγωνιστεί στα δεξιά, ο Νίκο Κουαλιάτα αριστερά και ο Γιώργος Κούτσιας στην κορυφή του ΠΑΟΚ. Ο Κούτσιας στην πραγματικότητα συνεχίζει από την προηγούμενη σεζόν, καθώς δεν ξεκουράστηκε σχεδόν καθόλου λόγω των υποχρεώσεων που είχε στις Εθνικές ομάδες.



Ο τραυματισμός ωστόσο του Νέλσον Ολιβέιρα ανάγκασε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον συμπεριλάβει άμεσα στην προετοιμασία για τους αγώνες με τη Λέφσκι. Ο νεαρός έδειξε να ανταποκρίνεται στα «θέλω» του προπονητή του και έτσι δεν υπάρχουν λόγοι για να γίνουν αλχημείες στην γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ.

Κοτάρσκι, Κάργας, Κουαλιάτα και ενδεχόμενα Ράφα Σοάρες και Ντάντας θα κάνουν λογικά το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου, ενώ Ίνγκασον, Άντριγια Ζίβκοβιτς παραμένουν σημείο αναφοράς στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.