Ads Top

Συνεχίζει με διπλό η Χάκεν


Μπορεί τα περισσότερα πρωταθλήματα προς τα Βαλκάνια να ξεκίνησαν, όμως η Δευτέρα παραμένει παραδοσιακά η μέρα με τα λιγότερα ματς της αγωνιστικής και μια ημέρα που πρώτο λόγο έχουν οι Σκανδιναβικές λίγκες. Έτσι, σήμερα, υπάρχουν στο κουπόνι μας ματς για Σουηδία, Νορβηγία, Δανία και Φινλανδία. Διάβασε για αθλητικεσ μεταδοσεισ σημερα.

Το ματς που ξεχωρίζει, είναι αυτό για τη πρώτη κατηγορία της Σουηδίας, ανάμεσα στη μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Χάκεν και την εσχάτως ανεβασμένη Σούντσβαλ. Μια «μάχη» ανάμεσα σε δυο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους.

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ: Για πρώτη φορά φέτος κατάφερε να μείνει αήττητη για δυο σερί παιχνίδια, έχοντας μια ισοπαλία και μια μεγάλη νίκη επί της Μάλμε. Ο βασικός στόχος της Σούντσβαλ για φέτος είναι η παραμονή και αναμένεται να δώσει πολλές μάχες με ακόμα 4-5 ομάδες στην ουρά. Βασικό μέλημα της ομάδας από τη κεντρική Σουηδία είναι η βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι, καθώς έχει το χειρότερο παθητικό στο πρωτάθλημα με 31 γκολ. Υποδεχόμενη την ισχυρή Χάκεν, η τακτική του κόουτς Ανστράντ δε θα αλλάξει και θα προσπαθήσει με κόντρα επίθεση να «χτυπήσει» όπως απέναντι στη Μάλμε. Από την αρχή της σεζόν είναι εκτός ο φορ Χαλένιους.

ΧΑΚΕΝ: Μετά τη νίκη της Τζουργκάρντεν επί της Βάρναμο, η Χάκεν έπεσε από τη κορυφή του πίνακα και δε θέλει σε καμία περίπτωση να απωλέσει το ψυχολογικό αβαντάζ του να είναι πρώτη, ακόμα και με την ελάχιστη διαφορά. Φυσικά, έχει δυο παιχνίδια λιγότερα από την άμεση ανταγωνίστριά της αυτή τη στιγμή, όμως οφείλει να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα για να επιστρέψει στη κορυφή. Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα της Μιάλμπι θα έχει ουσία αν έρθει ακόμα μια, αυτή τη φορά στο Σούντσβαλ, κόντρα σε ένα σύλλογο που παλεύει για τη παραμονή. Φρίμπεργκ και Ρασίντ είναι εκτός, δεν επηρεάσει η απουσία του Τριπσέφσκι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σούντσβαλ έχει κάνει καλά ματς το τελευταίο διάστημα, όμως κόντρα στη Χάκεν η αποστολή της είναι πολύ δύσκολη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη κατάλληλη δυναμική για να φύγουν με τη νίκη, η οποία πιθανότατα θα συνδυαστεί με το Over 1.5. Στο 1.70 είναι το combo από τον Stoiximan.



21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.