Ads Top

Σέντρα στη Τσάμπιονσιπ με ντέρμπι


Πραγματικά… μαντάρα τα έκαναν στην Ευρώπη Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, με συνέπεια τον αποκλεισμό τους από τις διοργανώσεις που λάμβαναν μέρος, αλλά και τους δικούς μας «κουβάδες» ολκής. Το τριήμερο που έπεται είναι το πρώτο της νέας σεζόν που θα έχουμε μια μεγάλη γκάμα αγώνων να επιλέξουμε. Διάβασε για στοιχηματικεσ εταιριεσ.

Ένα από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα που ξεκινάει τώρα είναι αυτό της Αγγλικής Τσάμπιονσιπ. Μια εβδομάδα πριν τη σέντρα στη Πρέμιερ Λιγκ, οι ομάδες της 2ης κατηγορίας μπαίνουν στο γήπεδο και στο ματς της πρεμιέρας, η Χάντερσφιλντ υποδέχεται τη Μπέρνλι. Μάθε για τις νομιμεσ στοιχηματικεσ.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: Ελάχιστοι περίμεναν αυτή την εικόνα της Χάντερσφιλντ πέρσι, καθώς με τον Κορμπεράν στο πάγκο της κατάφερε από το πουθενά να βρεθεί στο τελικό ανόδου για τη Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς ωστόσο να έρθει η άνοδος. Αυτό το καλοκαίρι από την ομάδα αποχώρησαν αρκετοί βασικοί παίκτες και ήρθαν έσοδα, όμως τα κενά δεν έχουν καλυφθεί πλήρως. Ο βασικός στόχος φέτος είναι η ομάδα να είναι κοντά στις θέσεις των πλέι-οφ, παρότι στη προετοιμασία και τα φιλικά υπήρχαν αρκετά θέματα στο αμυντικό κομμάτι.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Μετά από πολλά χρόνια που κατάφερνε να τη γλιτώσει έστω και στο φινάλε, η Μπέρνλι πέρσι δεν άντεξε τον ανταγωνισμό στην «ουρά» της Πρέμιερ Λιγκ και υποβιβάστηκε. Βασικός λόγος ήταν η απομάκρυνση του Σον Ντάις πριν το τέλος της χρονιάς, ενώ φέτος ανέλαβε ο Κομπανί, με στόχο την άμεση επιστροφή στα «σαλόνια». Αποχωρήσεις είχε αρκετές και σημαντικές (Κόλινς, Μακνιλ, Πόουπ, Ταρκόφσκι, Μι, Βέγκχορστ), όμως στο ρόστερ έμειναν παίκτες με ποιότητα, που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στη νέα της προσπάθεια. Δύσκολη η πρεμιέρα, όμως υπάρχει αισιοδοξία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με στόχο την άμεση επιστροφή της στη Πρέμιερ Λιγκ θα ξεκινήσει τη σεζόν η Μπέρνλι και δείχνει έτοιμη στη δύσκολη πρεμιέρα της στο Χάντερσφιλντ. Οι γηπεδούχοι μάλλον αποδυναμώθηκαν και είναι ευκαιρία για τους «κλάρετς». Επιλογή το διπλό σε Draw no Bet, στο 1.80 της Bet365.



Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.