Ads Top

«Στη γωνία» μεγάλη ελληνική ομάδα για Φορτούνη!


Το μεγάλο... ελληνικό μεταγραφικό «μπαμ» που θέλει ελληνική ομάδα με τον Κώστα Φορτούνη - Το...τρελό σενάριο για μεταγραφή Φορτούνη σε ελληνική ομάδα. 

Μπορεί να φέρνει από την Χιχόν τον σπουδαίο Μανού Γκαρσία για την θέση του επιτελικού μέσου, ένα ακόμη καλοκαιρινό Μπαμ του Άρη, με  αγορά και συμβόλαιο μάλιστα 700.000 ευρώ όσον αφορά στς ετήσιες αποδοχές του Ισπανού μέσου, αλλά δεν έχει σκοπό να μείνει σε αυτά (μην ξεχνάμε πως στο "Βικελίδης" ήρθε και Ζερβινιό). 




Υπάρχει άλλωστε και ο...Αύγουστος για τον ιδιοκτήτη του Άρη, που έχει πάντα και ένα ...ελληνικό μεταγραφικό όνειρο, το οποίο ακούει στο όνομα Κώστας Φορτούνης! Για τον κορυφαίο Έλληνα μέσο και μεγάλη αδυναμία του, λέγεται πως ο "Κάρυ" θα το...παλέψει, δείχνοντας υπομονή και επιμονή! Και μπορεί να ελπίζει, όσο τουλάχιστον ο Φορτούνης δεν βρίσκει προτάσεις από το εξωτερικό και μένει στον Ολυμπιακό όπου πλέον δεν τον θέλουν κι αποτελεί ξένο σώμα. 



Υπάρχουν μάλιστα κάποιοι στην ελληνική πιάτσα agents που μέσα στην εβδομάδα  πρόβλεπαν πως στο τέλος ο Φορτούνης θα πάει στον Άρη! H στήλη θα κρατήσει βέβαια μικρό καλάθι γιατί είναι πολύ δύσκολη και περίπλοκη υπόθεση.

Συγχρόνως όμως, θα... αφήσουμε ανοικτά για προσεχώς μέσα στο καλοκαίρι τόσο του Φορτούνη για Άρη, όσο και το να αποχωρήσει/πουληθεί τελικά από τον Άρη ο Μαντσίνι...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.