Ads Top

Κοστίζει παραπάνω από ένα αυτοκίνητο: Σούσουρο με την τιμή της τσάντας που κράτησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην αποφοίτηση της κόρης της


Η πανάκριβη τσάντα της Τατιάνας Στεφανίδου τράβηξε όλα τα βλέμματα στην στην αποφοίτηση της κόρης της
Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι γνωστό ότι αγαπάει τη μόδα και έχει στην γκαρνταρόμπα της ορισμένα statement κομμάτια, όπως μια τσάντα που κοστίζει πάνω από 15.0000 ευρώ και είναι όνειρο για κάθε fashionista. 




Πρόκειται φυσικά, για ένα κομμάτι - επένδυση, το οποίο δεν θα κρατήσεις μόνο μια φορά, αφού πρόκειται για μια τσάντα διαχρονικής αξίας.

Η τσάντα που κράτησε η Τατιάνα Στεφανίδου και κοστίζει πάνω από 15.000 ευρώ

Την είδαμε να την κρατάσει στην σχετική φωτογραφία από την αποφοίτηση της κόρης της, Λυδίας, την οποία και συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο και την ερωτευτήκαμε! Ο λόγος για την κλασική Chanel τσάντα, με την καπιτονέ υφή, την αλυσίδα για τον ώμο και το πολύ καλής ποιότητας δέρμα η οποία και κοστίζει (μεταχειρισμένη παρακαλώ) πάνω από 15.000 ευρώ! 



Φυσικά, η Τατιάνα Στεφανίδου συνδύασε την τσάντα της με ένα υπέροχο haute couture φόρεμα, με τρυπητές λεπτομέρειες και ολοκλήρωσε έτσι ένα ακόμα σούπερ κομψό σύνολο. 

Για την ιστορία να σου πω, πως τέτοιου είδους κομμάτια αναβαθμίζουν ΚΑΘΕ σου σύνολο, επομένως μπορείς να φορέσεις για παράδειγμα ένα τζιν που κάνει 20 ευρώ, ένα μπλουζάκι που κάνει 10 και μια τέτοιου vibe τσάντα και να απογειώσεις το look σου!



Δες και τις φωτογραφίες με την Τατιάνα Στεφανίδου και την τσάντα της: 




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.