Ads Top

Πιθανός ευρωπαϊκός «εμφύλιος» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο μπάσκετ Γυναικών!


Δείτε τι προέκυψε από την κλήρωση - Πώς μπορούν να βρεθούν στον ίδιο όμιλο!

Η κλήρωση του EuroCup φέρνει τον Παναθηναϊκό σε όμιλο που είναι πιθανό να βρεθεί και ο Ολυμπιακός αν δεν περάσει από τα προκριματικά της Euroleague.

Μεγάλη πιθανότητα να διεξαχθεί ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το EuroCup γυναικών φαίνεται πως υπάρχει.




Η κληρωτίδα της διοργάνωσης είχε… κέφια και έβαλε στο ίδιο γκρουπ τις «πράσινες», μαζί με την ομάδα που θα αποκλειστεί από τον όμιλο των νταμπλούχων Ελλάδας, στον δρόμο για την Euroleague.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στα προκριματικά της Euroleague και αν δεν τα καταφέρει θα πάρει απευθείας εισιτήριο για τη regular season του Eurocup. Σε περίπτωση αποκλεισμού, λοιπόν, θα μπει στον ίδιο όμιλο με το «τριφύλλι», μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Για την ακρίβεια, οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν σε προκριματικό όμιλο των τριών, την ρουμανική Σέπσι και τον Ερυθρό Αστέρα και μόνο μία ομάδα θα προκριθεί στην Euroleague.



Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί μεν, αλλά σε περίπτωση αποκλεισμού θα πάει στο γκρουπ του Παναθηναϊκού, σε μία μοναδική στα χρονικά διασταύρωση «αιωνίων» στα ευρωπαϊκά Κύπελλα γυναικών.   
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.