Ads Top

«Τελειώνει» η μεταγραφή Χουάνγκ στον Ολυμπιακό!


Δείτε τι έκανε ο Χουάνγκ για να τελειώσει ακόμη πιο γρήγορα η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

O Χουάνγκ Ιν-Μπέομ αποχώρησε από την εθνική του ομάδα για να ρυθμίσει τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους...




Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του αποκλειστικά στη ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη (27/7, 22:00), όμως την ίδια ώρα φαίνεται πως οι ερυθρόλευκοι είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν «δουλέψει» αρκετά την περίπτωση του Νοτιοκορεάτη μέσου και η επιβεβαίωση ήρθε από την εθνική ομάδα του Χουάνγκ, όπου βρίσκεται προκειμένου να συμμετάσχει στο 9ο τουρνουά των χωρών της Ανατολικής Ασίας (στην πρεμιέρα επικράτησαν της Κίνας με 3-0, με βασικό τον Χουάνγκ).



Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μέσος έφυγε από την αποστολή της Νότιας Κορέας για να «τελειώσει» τη μεταγραφή του, όπως ανέφερε η ίδια η ομοσπονδία της χώρας του με ανακοίνωση. Οι Νοτιοκορεάτες δεν ανέφεραν πουθενά τον Ολυμπιακό, όμως υπογράμμισαν πως αποχωρεί για «μεταγραφικά θέματα», κάτι που δείχνει πως η μετακίνηση του στο λιμάνι είναι στην τελική ευθεία.

«Μετά από συζήτηση με το προπονητικό επιτελείο σχετικά με την προοπτική της μεταγραφής του στην Ευρώπη (δεν προσδιορίζεται η ομάδα), η παρουσία του Χουάνγκ Ιν Μπέομ στην αποστολή της εθνικής Νότιας Κορέας ακυρώθηκε. Θα επιστρέψει στη Σεούλ», η χαρακτηριστική ενημέρωση της κορεατικής ομοσπονδίας για τον Χουάνγκ, ο οποίος μόλις το περασμένο Σάββατο είχε ανακοινωθεί από την Seoul FC.



Ο διεθνής άσος είχε ανακοινωθεί πριν από μία εβδομάδα από την Σεούλ, εκμεταλλευόμενος το σχετικό παραθυράκι των FIFA/UEFA, το οποίο επιτρέπει σε παίκτες που αγωνίζεται σε ρωσικές και ουκρανικές ομάδες να αποχωρήσουν χωρίς επιπτώσεις για να αγωνιστούν σε άλλη ομάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.