Ads Top

«Μαχητής» ο Ράφα, αλλά…


Φτάνουμε ολοένα και πιο κοντά στο φινάλε ενός ακόμα σπουδαίου Γουίμπλεντον και παρότι υπήρξαν εκπλήξεις, τα ονόματα που έχουν φτάσει στα ημιτελικά των ανδρών δε θα έλεγε κάποιος πως μας προξενούν και ιδιαίτερο… σοκ. Σήμερα θα γίνουν τα δυο παιχνίδια και οι δυο νικητές θα παίξουν τη Κυριακή. Διάβασε για την βετ365.

Ο ημιτελικός που έχει στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα, είναι αυτός ανάμεσα στον Ναδάλ και τον Κύργιο. Ο Αυστραλός κατάφερε να μείνει ψύχραιμος σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, ενώ ο Ισπανός με πολλά θέματα τραυματισμών έχει «σφίξει» τα δόντια. Μάθε τα πάντα για την μπετ 365.

Ν. ΚΥΡΓΙΟΣ: Σε πάρα πολλά τουρνουά Γκραν Σλαμ που έχει αγωνιστεί, είχε δείξει από το ξεκίνημα πως μπορεί να πάει μακριά, όμως σχεδόν πάντα κάτι του «στράβωνε» σε ένα παιχνίδι και τα έκανε… μαντάρα. Φέτος στο Γουίμπλεντον, ο Κύργιος λίγο-πολύ δείχνει αυτό που μπορεί πραγματικά να κάνει αν παίξει σοβαρά και δίκαια είναι στο πρώτο ημιτελικό της καριέρας του. Άφησε πίσω όλα όσα έγιναν με το Τσιτσιπά, νίκησε Νακασίμα και Γκάριν και έχει μπροστά του μια πρόκληση. Με το Ναδάλ δεν έχουν καλές σχέσεις, περισσότερο κόντρα υπάρχει και ο Αυστραλός είναι αποφασισμένος να περάσει, μιας και περίμενε πολύ καιρό αυτή την αναμέτρηση.

Ρ. ΝΑΔΑΛ: Τα Μέσα της πατρίδας του, αλλά και όλου του κόσμου, του έβγαλαν ακόμα μια φορά το «καπέλο» για όσα έγιναν κόντρα στον Φριτς. Ο Ισπανός τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αμερικανό και παρότι όλοι στο τιμ του φώναζαν να παρατήσει το ματς και να βάλει πάνω απ’ όλα την υγεία του, πήρε τα απαραίτητα ιατρικά μέτρα, συνέχισε και έκανε μια επική ανατροπή. Φυσικά, το θέμα αυτό δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται έτσι απλά και μένει να δούμε αν αντέξει να παίξει 100% καλά κόντρα στο Κύργιο. Ο 36χρονος «θρύλος» θέλει τη διάκριση, όμως ξέρει πως δεν είναι τόσο απλό να επαναλάβει όσα έκανε με τον Φριτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν το παιχνίδι παιζόταν στα ίσα 100%, τότε θα μιλούσαμε για μια τεράστια αναμέτρηση, πιθανώς και 5σετη. Τώρα, όμως, είναι δεδομένο πως ο Ναδάλ θα παίξει με ένεση, «λαβωμένος» και ο Κύργιος θέλει όσο τίποτα να κερδίσει τον Ισπανό. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο οι αποδόσεις στη νίκη του, όμως το 1.71 του Stoiximan δείχνει λογικό.



Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.