Ads Top

Το μυθικό συμβόλαιο Λίνγκαρντ στη Νότιγχαμ Φόρεστ!


Μυθικά λεφτά της Νότιγχαμ Φόρεστ στον Λίνγκαρντ - Με αστραπιαίες κινήσεις Μαρινάκη ολοκλήρωθηκε μια από τις μεγάλες φετινές μεταγραφές στη Premier League!

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να έχει εβδομαδιαίο συμβόλαιο που θα αγγίζει τις 150.000 λίρες.




Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει με εντυπωσιακό τρόπο το μεταγραφικό ντεμαράζ του καλοκαιριού, με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει τη σπουδαιότερη κίνηση της μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα, η Νότιγχαμ επισημοποίησε τη συμφωνία της για την απόκτηση του Τζέσι Λίνγκαρντ, που… πόζαρε με τη νέα του φανέλα δίπλα στον Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Η μεταγραφή του διεθνούς Άγγλου μεσοεπιθετικού ήταν η 11η φετινή για τη νεοφώτιστη ομάδα και αναμφίβολα η πιο ηχηρή, που δείχνει πως ο στόχος είναι η Νότιγχαμ να μείνει στην Premier League.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Λίνγκαρντ που έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Φόρεστ κινήθηκε αστραπιαία και με δέλεαρ τις 10.000.000 λίρες ετησίως κατάφερε να κερδίσει τη «μάχη» και να ολοκληρώσει τη συμφωνία.



Η μεταγραφή του Λίνγκαρντ έχει προκαλέσει κρότο στο Νησί, ενώ ο ίδιος ο Άγγλος θα λαμβάνει 150.000 λίρες τη βδομάδα σε ένα εντυπωσιακό deal. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στο ρόστερ της Νότιγχαμ και μάλιστα με διαφορά, αφού ο δεύτερος είναι ο Στιβ Κουκ με 35.000 λίρες εβδομαδιαίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 115.000 λίρες είναι εγγυημένα, ενώ τα υπόλοιπα θα έρχονται ανάλογα τις συμμετοχές που θα έχει ο Λίνγκαρντ και τα γκολ που θα σημειώσει, σύμφωνα με τη Sun. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Λίνγκαρντ έπαιξε και ο Ντιν Χέντερσον, που μεταγράφηκε πριν από μερικές μέρες στη Νότιγχαμ επίσης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Αξίζει να σημειωθεί πως την προηγούμενη σεζόν ο Λίνγκαρντ κατέγραψε συνολικά 21 συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας δυο γκολ και μια ασίστ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.