Ads Top

Υπόθεση Λιγνάδη - Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η Ιωάννα «δικάζει» με δύο λόγια όλο το δικαστικό σύστημα - «Θα ήθελα να ευχαριστήσω...»


Τσακίζει κόκκαλα η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την ανάρτηση της για τον Δημήτρη Λιγνάδη - Τι γράφει για το δικαστικό σύστημα της χώρας και πως το συνδέει με την υπόθεση της
Έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου να βρεθεί εκτός φυλακής ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό, η κοινή γνώμη σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.




Συγκεκριμένα χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν σταματήσει από χθές να επικρίνουν την απόφαση του δικαστηρίου. Ανάμεσα σε εκείνους βρίσκεται και η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η ίδια μέσω μιας ανάρτησης 50 λέξεων, «έριξε» γροθιά στην δικαιοσύνη.



«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τύχη μου (μέσα) που ο θύτης μου δεν ήταν “γνωστός σκηνοθέτης”, “γνωστός ηθοποιός” και αποδόθηκε δικαιοσύνη. (Έστω και αυτή που έχουμε τέλος πάντων). Για τα υπόλοιπα θύματα, συγγνώμη και ντροπή. Οι υπόλοιποι κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι για να γλιτώσετε. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.