Ads Top

Επιστρέφει δυναμικά η «Λάουτερν»


Ενώ ετοιμαζόμαστε να μπούμε στη 2η εβδομάδα των Ευρωπαϊκών «μαχών» στα προκριματικά, εκεί όπου συμμετέχουν και οι Ελληνικές ομάδες, παρότι μιλάμε για μέσα Ιουλίου, υπάρχουν σημαντικές Λίγκες που κάνουν σέντρα στα πρωταθλήματά τους. Πολωνία, Δανία, Κροατία, Σερβία και, κυρίως, η Β’ Γερμανίας, ξεκινούν να παίζουν από νωρίς. Διάβασε για στοίχημα live.

Στη πρεμιέρα, λοιπόν, της Τσβάιτελιγκα, η νεοφώτιστη, αλλά πολύ σπουδαία ομάδα της Καϊζερσλάουτερν, υποδέχεται στο «Φριτζ-Βάλτερ» το έμπειρο Ανόβερο, με στόχο να στείλει μήνυμα επιστροφής σε όλους τους αντιπάλους της.

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Πάρα πολλά ήταν τα 4 χρόνια για μια ομάδα σαν τη Καϊζερσλάουτερν να παίζει στη 3η Λίγκα της Γερμανίας. Η ομάδα από τη νοτιοδυτική Γερμανία, που έχει πολύ «βαριά» ιστορία στη Μπουντεσλίγκα με 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα, πήρε την άνοδο πέρσι, επιστρέφοντας στη Τσβάιτελιγκα, ενώ έχει πάρει παίκτες με μεγάλη εμπειρία, που θα μπορούσαν να της δώσουν την ώθηση που χρειάζεται στη νέα πρόκληση. Στα φιλικά της είχε εξαιρετικές εμφανίσεις και άφησε υποσχέσεις, ειδικά στο τελευταίο, όπου συνέτριψε με 4-1 την Έπεν, ομάδα που παίζει στη κορυφαία λίγκα του Βελγίου. Από το ρόστερ ξεχωρίζουν οι Μπόιντ, Λούτε, Ζίμερ και Ντουρμ, όλοι παίκτες που έχουν παίξει στη Μπουντεσλίγκα.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Σχεδόν κάθε χρόνο ξεκινάει με πολλά όνειρα για επιστροφή στα μεγάλα «σαλόνια» της χώρας, όμως η πορεία της τα τρία χρόνια που βρίσκεται στη Τσβάιτελιγκα, είναι πτωτική. Είναι δεδομένο πως έχει πολλή εμπειρία στη κατηγορία, έχει μονάδες που μπορούν να πάρουν την ομάδα πάνω τους, όμως χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για το κάτι παραπάνω. Στα φιλικά της, πάντως, έμεινε αήττητη και στο πιο σημαντικό, ήρθε ισόπαλη με τη Βόλφσμπουργκ 1-1. Από το ρόστερ της ενδιαφέρον έχουν οι παρουσίες των Ερνστ, Τσίλερ και Μπάιερ, που πέρσι έπαιζαν σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάντα οι εορταστικές πρεμιέρες είναι αγχωτικές για τους γηπεδούχους, όμως με ένα γεμάτο γήπεδο που θα την επευφημεί σε κάθε ευκαιρία, η Καϊζερσλάουτερν έχει την ευκαιρία για ένα θετικό ξεκίνημα στη κατηγορία. Καλό το Ανόβερο, θα πάμε όμως με την έδρα και τον άσο DNB, στο 1.80 του Stoiximan.



21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.