Ads Top

Δύσκολες στιγμές για την Άρτεμις Αστεριάδη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Αστεριάδη - Η κατάσταση της υγείας της


Τι αποκάλυψε η ίδια - Έπαθε αποκόλληση, πλημμύρισε στο αίμα και λιποθύμησε - Ποια είναι η κατάσταση υγείας της ίδιας και του παιδιού της 
Το γνωστό μοντέλο απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram και αποκάλυψε τη δύσκολη εγκυμοσύνη που έχει και το περιστατικό που την οδήγησε στο νοσοκομείο.




Συγκεκριμένα η Άρτεμις Αστεριάδη μετά από ερώτηση follower: «Τι συμβαίνει και νοσηλεύεσαι; Όλα με το καλό εύχομαι», αποκάλυψε τι της συνέβη: «Έπαθα μια μεγάλη αποκόλληση με αποτέλεσμα να πλημμυρίσω στο αίμα, λιποθύμησα. Ευτυχώς με πήγανε εγκαίρως στο νοσοκομείο κι είμαστε καλά κι εγώ και το μωρό. Απλώς θέλει ακινησία από εδώ και πέρα… (η περίδεση δεν έχει να κάνει με την αποκόλληση).

Και στη συνέχεια υπογράμμισε ότι πάει καλά χάρη στη βοήθεια του γυναικολόγου της αλλά και του συζύγου της που είναι πάντα στο πλευρό της.



Και πρόσθεσε ότι έχει πολύ υπομονή και επιμονή. Και πρόσθεσε: «Δεν σου κρύβω ότι είμαι αρκετά πεσμένη. Αλλά κάποια πράγματα χρειάζεται θυσία για να τα αποκτήσεις…»!

Να σας θυμίσουμε ότι η Άρτεμις Αστεριάδη και ο αγαπημένος της, Θαλής έγιναν για πρώτη φορά γονείς το 2018 αποκτώντας έναν κούκλο γιο.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.