Ads Top

Ο «εκλεκτός» Παναθηναϊκού για τη θέση του Σέντερ!


Πάει για την έκπληξη ο Παναθηναϊκός - Ο επόμενος μεγάλος μεταγραφικός στόχος - Ποιος είναι ο παίκτης που θέλουν για δίδυμο με τον Παπαγιάννη

Ο εξαιρετικός Γάλλος σέντερ Τζόφρι Λοβέρν είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για την αναβάθμιση στη θέση του σέντερ, δίπλα στον Παπαγιάννη!




Τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη στη θέση του σέντερ αναζητάει ο Παναθηναϊκός. Ο Αρτούρας Γκουντάιτις είναι στη λίστα, ωστόσο τις τελευταίες ώρες ένα νέο όνομα ξεχωρίζει και βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Αυτό του Τζόφρι Λοβέρν.

Ο Γάλλος σέντερ είναι η περίπτωση που συζητείται έντονα στα ενδότερα του Παναθηναϊκού, ώστε να προσφέρει λύσεις κοντά, αλλά και μακριά από το καλάθι.

Ο Λοβέρν άλλωστε συνδυάζει αθλητικότητα με υψηλό επίπεδο ταλέντου. Πρόκειται για παίκτη με υψηλό επίπεδο τεχνικής, που μπορεί να ανοίξει το γήπεδο με το σουτ του, ενώ έχει εμπειρία σε υψηλότερο επίπεδο έχοντας αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Euroleague.



Στοιχεία τα οποία μόνο απαρατήρητα δεν περνούν στο «πράσινο» στρατόπεδο, ενώ σε συνδυασμό με το γεγονός πως πλέον είναι απόλυτα υγιής, κάνουν την περίπτωση ακόμα πιο ελκυστική.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.