Ads Top

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου | Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν σε λίγους μήνες


Πώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη με ένα σχόλιο της «πρόδωσε» κατά...λάθος μάλλον το φύλο του μωρού - Τι περιμένουν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου
Χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και τώρα μάλιστα περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Η Ιωάννα Τούνη για ακόμα μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο αλλά αυτή η φορά είναι μοναδική. 




Θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση που έκανε εκείνη την Δευτέρα 18/7 η κολλητή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, έκανε μια υπέροχη δημοσίευση στην οποία έκλαιγαν και οι δυο, ήταν από την ημέρα που έμαθαν τα χαρμόσυνα.

Στην συγκεκριμένη δημοσίευση πέρα από το ότι έδινε τις ευχές της στο ζευγάρι, και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επιτέλους σχολίασε γιατί από τότε που έγινε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός δεν είχε πει τίποτα , η ίδια η Δήμητρα μάλλον... αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν!



Η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρόδωσε με ένα της σχόλιο

Όπως είδατε και στην παραπάνω φωτογραφία η Δήμητρα κάτω από το σχόλιο της Ιωάννας άφησε πολύ συγκεκριμένα emoji, κάποια εκ των οποίων ήταν ένα μωράκι και το σύμβολο για το γυναικείο φύλο! Αν λάβουμε, λοιπόν, υπόψιν ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρει από social media και προσέχει πολύ τι γράφει και που... αυτά τα σύμβολα μόνο τυχαία δεν ήταν!




Κοριτσάκι λοιπόν; Με το καλό, ότι και να είναι καλότυχο κι ευτυχισμένο να είναι!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.