Ads Top

Ικανή για το διπλό η Γιάνγκ Μπόις


Από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις της η Ρόζενμποργκ και δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβεβαιώσει τη πρότασή μας και να μας διακόψει θετικά το αρνητικό σερί που «τρέχαμε». Στα σημερινά, το κουπόνι μας ολοένα και μεγαλώνει, κάτι που σημαίνει πως πληθαίνουν και οι επιλογές μας. Δίαβασε για βετ365 στοιχημα.

Έχουμε «κυκλώσει», λοιπόν, το παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του Ελβετικού πρωταθλήματος, εκεί όπου η Σιόν υποδέχεται τη Γιάνγκ Μπόις, με τις δυο ομάδες να έχουν ήδη μια νίκη στη πρεμιέρα.

ΣΙΟΝ: Με το καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα η Σιόν, δείχνοντας πως φέτος κανείς δε πρέπει να την υποτιμήσει. Το σύνολο του Πάολο Τραμετσάνι έφυγε με το διπλό από την έδρα της περσινής Κυπέλλουχου Λουγκάνο, παίζοντας υποδειγματικά το παιχνίδι της αντεπίθεσης τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα. Φυσικά, η συνέχεια θα είναι πολύ απαιτητική, καθώς η ομάδα από το νότιο κομμάτι της χώρας υποδέχεται την υποψήφια πρωταθλήτρια Γιάνγκ Μπόις. Ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μη φοβηθούν σε καμία περίπτωση και να κάνουν το παιχνίδι τους.

ΓΙΑΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Έχει αρχίσει τη σεζόν με το πόδι στο… γκάζι. Η Γιάνγκ Μπόις αφού «έριξε» 7 στο τελευταίο της φιλικό πριν τα επίσημα ματς στη Σαφχάουζεν, ήταν εντυπωσιακή στη πρεμιέρα κόντρα στη πρωταθλήτρια Ζυρίχη (4-0), ενώ τη Πέμπτη, αφού έχασε μια «ντουζίνα» κλασικές ευκαιρίες, πέρασε από τη Λετονία και την έδρα της Λιεπάγια με 1-0. Στόχος της είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό στη Σιόν, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ανεβασμένη ομώνυμη ομάδα. Ο κόουτς Βικί θα έχει τις γνωστές απουσίες των Μασέιρας και Λάουπερ, όμως μπορεί να αγωνιστεί ο κομβικός φορ Ούγκρινιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με το δεξί το πρωτάθλημα και με τρόπο πειστικό. Τα «νεαρά αγόρια», όμως, έχουν την εμπειρία και τη ποιότητα να συνεχίσουν νικηφόρα το σερί τους, μιας και η ρεβάνς στην Ευρώπη αργεί. Στο 1.72 το διπλό στη Bet365.


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.