Ads Top

«Τελειώνει» από τον Ολυμπιακό ο Σεμέδο!


Βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό - Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, πόσα εκατομμύρια θα βάλει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός!

Όπως αποκάλυψε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, η Αλ Ντουχαΐλ κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για το 50% των δικαιωμάτων του Σεμέδο και ο Πορτογάλος βρίσκεται ήδη στην Ντόχα για να υπογράψει!




Το σίριαλ Σεμέδο στον Ολυμπιακό φαίνεται πως βαίνει προς το τέλος του!

Όπως αποκάλυψε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, η Αλ Ντουχαΐλ κατέθεσε πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για το 50% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος, μάλιστα, βρίσκεται ήδη στην Ντόχα για να υπογράψει!

Όλα δείχνουν, δηλαδή, ότι πάμε για deal και ο παίκτης θα αποχωρήσει από τους Πειραιώτες, οι οποίοι, ωστόσο, θα είναι συνιδιοκτήτες του μαζί με την ομάδα από το Κατάρ.

Για την ιστορία, η Αλ Ντουχαΐλ ιδρύθηκε μόλις πριν από 13 χρόνια, το 2009 και αγωνίζεται στο Abdullah bin Khalifa Stadium χωρητικότητας 9.000 θεατών. Έχει κατακτήσει στη σύντομη ιστορία της ήδη επτά πρωταθλήματα με τελευταίο το 2021! Στον πάγκο της κάθεται ο θρυλικός επιθετικός Ερνάν Κρέσπο, ενώ, θυμίζουμε, πρόσφατα έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0.



Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντύπας μετέφερε πως στην Ισπανία θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε για τον Ένις Μπάρντι και απομένει το «ναι» του παίκτη, προκειμένου να… πιάσει λιμάνι!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.