Ads Top

Γιασμίν Κούρτιτς: Το «όχι» Σαββίδη σε νέο συμβόλαιο, η Πίζα και η ενόχληση του παίκτη


Τι συμβαίνει με τον Γιασμίν Κούρτιτς - Όλα τα δεδομένα μιας υπόθεσης που πρέπει να κλείσει σύντομα για τον ΠΑΟΚ

Εχουμε αναφερθεί σχετικά πρόσφατα στο θέμα με τις τάσεις φυγής του Γιασμίν Κούρτιτς, ωστόσο, μετά τα όσα έγιναν στην Βουλγαρία, καλό είναι να αναλύσουμε κάθε πτυχή της σχέσης του Σλοβένου με τον ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση. 




Όλα άρχισαν με το φινάλε της περασμένης περιόδου, όταν ο Σλοβένος, όντας πρώτος σκόρερ με 18 γκολ και MVP ψηφισμένος από τον κόσμο, θεώρησε ότι έπρεπε να εξαργυρώσει την πετυχημένη σεζόν με επέκταση του συμβολαίου των 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως. 

Απευθύνθηκε απευθείας στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά εισέπραξε άρνηση από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ για ένα νέο συμβόλαιο (θυμίζουμε ότι τυπικά είναι δανεικός από την Πάρμα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ουσιαστικά ο Δικέφαλος κατέχει το 80% των δικαιωμάτων του) και έκτοτε άρχισε να ψάχνεται για προτάσεις από άλλες χώρες.



 Στην Τούμπα, διαπιστώνοντας ότι ο 33χρονος μέσος είναι… ξεσηκωμένος να βρει άλλη ομάδα που θα του δίνει τα ίδια χρήματα για περισσότερα χρόνια και έχοντας προβληματισμό για τον ρόλο του στον νέο ΠΑΟΚ μετά το κακό τελευταίο τρίμηνο στην περσινή σεζόν, του έδωσαν το «ΟΚ», αν βρει πρόταση που τον καλύπτει να αποχωρήσει από τον σύλλογο και να αφαιρεθεί από το μπάτζετ ένα υψηλό συμβόλαιο που θα μπορεί να δοθεί σε παίκτη πρώτης γραμμής σε άλλη θέση.



Εκτοτε, για τον Κούρτιτς έχουν ακουστεί ονόματα διάφορων ομάδων από την Ιταλία και ορισμένων από την Αραβία, ωστόσο, απτή πρόταση, για 2+1 χρόνια, υπάρχει μόνο από την Πίζα που όμως δεν ικανοποιεί τον παίκτη. Προφανώς ένα λόγος επιπλέον που ο Κούρτιτς ενοχλείται όταν δεν παίζει βασικός είναι ότι δεν μπορεί να διαφημίσει τον εαυτό του για να έρθει μία καλύτερη πρόταση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτή η ιστορία δεν μπορεί να σέρνεται για πολύ ακόμη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.