Ads Top

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις Μαρτίνς για τα εξτρέμ και η επιστροφή Γκάρι Ροντρίγκες στις προπονήσεις!


Ο Πέδρο Μαρτίνς αναζητεί λύσεις για τα άκρα της επίθεσης του, ενώ είδε τον Γκάρι Ροντριγκες να επιστρέφει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ίσως και από την αποψινή προπόνηση ο Πέδρο Μαρτίνς να αρχίσει να φανερώνει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα. 




Ο Πορτογάλος προπονητής θα προχωρήσει σε αλλαγές, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Ένα δίλημμα που έχει ο κόουτς είναι στα άκρα της επίθεσης. Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά. Ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, καταστρώνει τα σχέδια του για τη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς με τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι δεδομένο ότι θα καλύψει τη μία θέση στα άκρα της επίθεσης των πρωταθλητών Ελλάδας. Το θέμα είναι τι γίνεται στην άλλη πλευρά. Το ενδεχόμενο να δούμε από την αρχή τον Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι πολύ πιθανό. Ο Αφρικανός έπαιξε στα άκρα στη Χάιφα και άφησε ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς.



Είναι μία λύση που πιθανότατα να τη δούμε από την αρχή στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι "καίγεται" ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος έπαιξε από την αρχή με τη Μακάμπι.

Στο μεταξύ ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τον Γκάρι Ροντρίγκες να προπονείται κανονικά στο παιχνίδι και να δηλώνει παρών. 



Ο Αφρικανός φυσικά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Μακάμπι, ενώ και για τη συνέχεια των προκριματικών είναι ένα θέμα, αφού έχει μείνει εκτός από την αρχή της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.