Ads Top

«Καλό Μεσημεράκι» - Νίκος Μουτσινάς: Ποιοι αποχωρούν από την εκπομπή του Μουτσινά στον ΣΚΑΪ


Ριζικές αλλαγές από τη νέα σεζόν στο «Καλό Μεσημεράκι» - Ποιοι αποχωρούν
ΣΚΑΪ: Ναι, σύμφωνα με το περίφημο ρητό «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», ωστόσο ορισμένες φορές μια μικρή ανανέωση είναι αναγκαία.




Σε αυτό το… πλαίσιο φαίνεται να βαδίζει και το Καλό μεσημεράκι, καθώς από τη νέα σεζόν η εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς θα έχει σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα. Ποια είναι αυτά;

Ο Νίκος Μουτσινάς συνεχίζει στον ΣΚΑΪ και την επόμενη σεζόν αλλά δε φαίνεται να βγαίνει αλώβητος. Θα μειωθεί η διάρκεια ή θα αλλάξει ώρα μετάδοσης η εκπομπή του; Πολλά σενάρια κυκλοφορούν για το μέλλον της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», που έριξε αυλαία πριν μερικές μέρες. Ο ίδιος ο παρουσιαστής εξέφρασε την επιθυμία προς τη Διοίκηση του ΣΚΑΪ να μειωθεί η διάρκεια της εκπομπής του κατά μισή ώρα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο «δεμένο».



Το αίτημα του Νίκου Μουτσινά δεν εισακούστηκε καθώς οι ιθύνοντες στον ΣΚΑΪ του ξεκαθάρισαν ότι το συμβόλαιό του κάνει λόγο για δίωρο slot και ότι,αν αυτό αλλάξει θα πρέπει να μειωθεί αναλογικά και η αμοιβή του.

Με απόφαση του ΣΚΑΪ, λοιπόν, το Καλό Μεσημεράκι δεν θα μειωθεί σε διάρκεια, ενώ ούτε αλλαγή ζώνης προβλέπεται, καθώς η εκπομπή θα παραμείνει στο slot 15:00-17:00.

Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν, ωστόσο, πίσω από τις κάμερες, καθώς αποχωρούν από το «Καλό Μεσημεράκι» τα δύο πρόσωπα της αρχισυνταξίας.




ΣΚΑΪ- Νίκος Μουτσινάς: Ποιοι τον διεκδίκησαν



Ο  Νίκος Μουτσινάς είναι ένα δυνατό χαρτί που τον ήθελαν κι άλλα κανάλια. Ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά ότι, για να σπάσει το συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2023, πρέπει να καταβάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ως ρήτρα. Κάτι που είχε γίνει στο παρελθόν για χάρη του παρουσιαστή από τη μεριά του καναλιού όταν τον…. έκλεψε από το Open.

Άπαντες βέβαια γνωρίζουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι αν θελήσεις να «κλέψεις» θα πρέπει και να… πληρώσεις! Δηλαδή όταν σπάνε συμβόλαια παρουσιαστών επιβαρύνεται πάντα ο τηλεοπτικός σταθμός που θέλει να τον πάρει.  Μόνο έτσι μπορεί ο εκάστοτε παρουσιαστής ή παρουσιάστρια να ενταχθεί στο δυναμικό του, κάτι που δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.