Ads Top

«Ψήνει» επιστροφή-έκπληξη ο Παναθηναϊκός!


Ο Παναθηναϊκός ψάχνει 7ο ξένο και φαίνεται πως «ψήνεται» επιστροφή έκπληξη - Δείτε ποιος είναι ψήλα στη λίστα Πεδουλάκη-Ράντονιτς!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει 7ο ξένο για να κλείσει το ρόστερ του και φαίνεται ότι είναι κοντά σε μια μεγάλη επιστροφή...




Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Έρικ Πάσκαλ, όμως ο Αμερικανός βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ, με αποτέλεσμα το τριφύλλι να πάει στο εναλλακτικό του πλάνο.

Οι πράσινοι που έχουν ολοκληρώσει ήδη 6 μεταγραφές ξένων συν την απόκτηση του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη θα έχουν 7 ξένους στο ρόστερ τους και φαίνεται πως βρήκαν τον «εκλεκτό» του Ντέγιαν Ράντονιτς.

στο ΟΑΚΑ και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο λόγος φυσικά για τον Ντεσόν Τόμας, ο οποίος είναι ο επόμενος στόχος του τριφυλλιού που έχει προβάδισμα έναντι της Βίρτους Μπολόνια σύμφωνα με τους Ιταλούς.



Όπως αναφέρει η έκδοση της Repubblica στην Μπολόνια, η Βίρτους έχει μεν στο στόχαστρό της τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, ωστόσο στην υπόθεση ενεπλάκησαν οι «πράσινοι» και φέρονται να έχουν το πάνω χέρι για την απόκτησή του.

Ο Τόμας (2,01μ.) είχε αγωνιστεί τη διετία 2018-2020 στο «τριφύλλι» έχοντας την πρώτη του σεζόν 10,5 πόντους (35,5% στα τρίποντα), 3,8 ριμπάουντ και 10 στο ranking σε 22:26 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα και στη δεύτερη χρονιά του 13,9 πόντους (35,9% στα τρίποντα), 4,4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 13,6 στην αξιολόγηση σε 29:55 ανά αγώνα.

Την περασμένη περίοδο έπαιξε στην Μπάγερν έχοντας 9,6 πόντους (40% στα τρίποντα), 3,2 ριμπάουντ και 7,9 στο ranking σε 22:49 ανά αγώνα με την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι και αναμφίβολα αποτελεί μια πολύ ποιοτική λύση που θα ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό στη θέση «4» μαζί με τον Ντέρικ Γουίλιαμς.







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.