Ads Top

Εσίτι: «Μεγαλύτεροι οι στόχοι της Φερεντσβάρος από αυτούς του ΠΑΟΚ»


Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Άντερσον Εσίτι, τόνισε πως η νέα του ομάδα, Φερεντσβάρος, έχει μεγαλύτερους στόχους από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Βουλγαρίας με αφορμή τον αγώνα της Φερεντσβάρος με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία, στη ρεβάνς της ήττας των Ούγγρων στη Βουδαπέστη με σκορ 2-1, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, παραχώρησε ο Άντερσον Εσίτι.




Μεταξύ άλλων, ο Νιγηριανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η Φερεντσβάρος μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, ενώ ερωτηθείς για το γεγονός πως ο ουγγρικός σύλλογος αγόρασε τα δικαιώματά του από τον «δικέφαλο του Βορρά», απάντησε:



«Αυτό που ήθελα έγινε πραγματικότητα. Έφτασα στην Ουγγαρία γνωρίζοντας ότι θα ήθελα να μείνω περισσότερο. Μου άρεσε να παίζω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, το κλίμα ήταν επίσης τέλειο, αλλά η Φερεντσβάρος παλεύει για μεγαλύτερους στόχους. Τα πράγματα εξελίχθηκαν ακριβώς όπως τα είχα σχεδιάσει. Κέρδισα το πρωτάθλημα με τον σύλλογο και επίσης κέρδισα το Κύπελλο Ουγγαρίας».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.