Ads Top

Δύσκολο βράδυ για Ελεονώρα Μελέτη-Θοδωρή Μαροσούλη: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της Ελεονώρας μετά την φωτιά στη Πεντέλη - «Περάσαμε δραματική νύχτα...»


Πού βρίσκεται το σπίτι τους στη Πεντέλη - Η πρώτη ανάρτηση της Ελεωνόρας Μελέτη μετά το δραματικό βράδυ που πέρασε η οικογένεια της
Στιγμές απόλυτης αγωνίας βιώνουν τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι των περιοχών Ντράφι, Παλλήνης, Ανθούσας, Γέρακα και Διώνης ύστερα από την φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 19/9 στην Πεντέλη.




Ανάμεσα στα σπίτια που βρίσκονταν κοντά στην πύρινη λαίλαπα ήταν και εκείνο της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη στην Παλαιά Πεντέλη. Ωστόσο, η παρουσιάστρια έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι ασφαλείς και δεν διατρέχουν πλέον κίνδυνο.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τη φωτιά στην Πεντέλη




Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε ένα μήνυμα σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Είναι πραγματικά συγκινητικό το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την οικογένειά μου και το σπίτι μας.

Περάσαμε μια δραματική νύχτα αγωνίας, ωστόσο είμαστε όλοι καλά και ασφαλείς. Σας ευχαριστούμε για τη σκέψη σας και το ενδιαφέρον σας. Η σκέψη μας σε όλους, όσοι δοκιμάζονται και σε όλους, όσοι δίνουν τη μάχη».




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.